Allmänt

MARATHONLÖRDAG…

Ni som följer mig på Instagram har ju sett på Stories vad vi har pysslat med de senaste dagarna. Per har laddat för Stockholm Marathon och jag har spanat efter ett bra ställe att spana efter honom när han springer.

Förra gången Per sprang så hade jag svårt att få syn på honom eftersom han var klädd som alla andra så jag sa till honom att den här gången måste han klä sig i något så att han syns. Han gick all in haha…

Han begav sig iväg till starten…

… och jag gick över till Norr Mälarstrand för att möta upp Jacob med familj och Johannes.

Jag hade lyckats få boka ett bord på Il Forno Da Pinos uteservering på Norr Mälarstrand där vi visste att alla löpare skulle springa förbi två gånger. Först efter ca 8 km och sen efter ca 35 km. Det är rätt lugnt med publik där vilket gör att man kan se så bra.

Och så var det igång! En del var mer seriösa…

… än andra. Men jag måste säga; vilken bedrift att springa 4,2 mil i stinsutrustning.

Vi drack bubbel och åt gott hela eftermiddagen. En alldeles perfekt liten Tiramisu.

Vi trodde att de små skulle tröttna efter att Per sprungit förbi första varvet men de hade det hur mysigt som helst. Det spelades lite landhockey på trottoaren och blåstes såpbubblor.

På andra varvet såg han liiiiite mer sliten ut…

…och Lillpojken tappade sin första tand. Stort!

När man har sprungit Stockholm Marathon så är man värd Champagne, medalj och present!

Och här sitter han… min hjälte! Det var varmt och slitigt under loppet och Per hade inte de bästa förutsättningarna eftersom han kom igång sent med förträningen och drog på sig ett ryggskott i anslutning till det. Men som han sprang igår… och i mål kom han efter 4,5 timmar vilket han var sisådär nöjd med. Men jag är såååå stolt över honom!!!

Som avslutning på kvällen blev det en oxfilébit och ett glas rött. Galet gott!!!

Nu sitter vi på färjan över till Gotland och det kändes lite vemodigt att lämna Stockholm och lägenheten idag. Jag kommer att stanna på ön till mitten av augusti är tanken vilket ju känns svindlande. Per kommer att åka fram och tillbaka ett par gånger eftersom han har en del jobbgrejer som behöver fixas på plats men jag ser fram emot att stanna på ett ställe ett lite längre tag nu.

Nu är det dags att beställa mat här på färjan; ugnsbakad lax med färskpotatis och dillmajonäs.

Vi ses på Gotland!

KRAM!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *