Allmänt,  Mode

MIN BÄSTA TID ÄR NU…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Bubbleroom.

Nu har vi landat in här på Gotland igen och det slog mig att min bästa tid är nu! Juni månad är min favoritmånad nummer 1! Allt är så grönt och vackert, allting slår ut, den värsta allergin är över för min del, det är ljust nästan dygnet runt, hela sommaren ligger framför oss och semestern är i sikte. Nationaldagen är på något sätt också startskottet för att vi nu kan säga att det är sommar på riktigt.

Våra ungar har firat nationaldagen på Gärdet. Det är alltid galopp där på nationaldagen och nästa år så skulle jag också vilja gå på det. Det verkar så himla mysigt. Man har picknick i gräset och dricker rosé och bubbel. Mysigt ju!

Men det var verkligen så ljuvligt att landa in här på ön i går kväll! Det är så mysigt här men som vi längtar efter att få byta ut det där fula taket. Vi har väntat på svar på bygglovsansökan rätt länge nu och det är så jäkla trist att det ska ta sådan tid att få ett svar på om man kan få byta ett tak. Det måste ju vara världens enklaste beslut. Jag tänker att de måste väl ha en hög med enkla ärenden och en med komplicerade. Den här ansökan borde kvala in under de enklare besluten tänker jag. Och att man över huvudtaget måste ha bygglov för att byta ett tak är också lite märkligt tycker jag.

Det är dock inte lika ljuvligt att köra genom Stockholm just nu. Det är ju massor av arrangemang som pågår samtidigt och vi som vanligtvis alltid kör genom City när vi ska ner till Nynäshamn vågade inte ta den vägen igår. Det är avspärrningar hit och dit och man kan bli stående länge om det vill sig illa. Vi ville inte missa färjan ner till ön så vi var ute i god tid… i väääääldigt god tid… och tog vägen förbi Bandhagen vilket nog var klokt. Nu var det vägbyggen och grejer där också men det gick ändå rätt smidigt för oss att ta oss ut till Nynäsvägen.

När vi kom fram var det 1,5 timme kvar till avgång så det blev en glass i färjekön. Det är inte ofta jag äter glass, jag är inte så förtjust i det men jag äääälskar verkligen lakritsglass!!!

Min topp är från förra året men HÄR finns en liknande till ett superpris. HÄR finns en liknande svart plisserad kjol med 30% rabatt just nu.

Och så möttes vi av det här… syrenhäcken som är i full gång att slå ut, äppelträdet som står i full blom…

… och liljekonvaljerna som breder ut sig hemma på tomten. Som sagt… min bästa tid är nu!

Idag fick vi en extra ledig dag också och den var så välkommen för oss som har haft liiiite fullt upp i helgen. Idag har vi tagit det lugnt. Ätit frukost ute, fixat lite på altanen och tagit en promenad runt ”kvarteret” och snackat bort en stund hos våra toftagrannar/toftavänner. Vi är ju ett gäng som bor här ute nu så promenaden tog en stund. Och så har vi kommit ner i varv, andats och njutit av lugnet.

Någon har visst också tagit hand en öm och stel kropp efter 4,2 mils löpning…

När vi kom hem öppnade vi en flaska rosé som jag fick av barnen på Mors Dag. Riktigt bra! Wynns Reframed Cabernet Rosé 2021… lägg det på minnet! En australiensare som kommer att bli en favorit hos oss i sommar.

Ha nu en fortsatt fin nationaldag. Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *