Allmänt

EN EFTERMIDDAG PÅ STRANDBRYGGAN…

I slutet på förra veckan såg vi att det skulle bli fint väder i helgen som gick så vi passade på att boka ett bord på Strandbryggan. Strandbryggan ligger precis vid Djurgårdsbrons fäste på Strandvägensidan och öppnade i ny regi förra sommaren. Vi har brukat hänga här tidigare innan hela stället renoverades och tyckt att det varit så mysigt att få sitta och ta ett glas precis intill vattnet. Vi var lite oroliga för att nya Strandbryggan skulle vara för ”fint” numer men det behövde vi inte oroa oss för. Visst det var jättefint men inte alls snobbigt. Jättebra service, god mat och priserna var inte högre än någon annanstans.

Det fanns gott om plats när vi kom vid 13-tiden men sen fylldes det på successivt under eftermiddagen.

Efter lunchen flyttade vi ner till barborden nere vid vattnet. Älskar att sitta där och se alla olika typer av båtar passera förbi.

Igår mötte vi upp Vendela på en mysig lunch. Hon har varit vid läkaren idag som kollat upp hennes fraktur i armbågen. Den verkar läka enligt plan. Däremot så ska hon tillbaka i morgon för att kolla upp sin käke igen. Den fick en ordentlig smäll och är inte helt ok. Hon har tappat känseln på vissa ställen i munnen vilket inte är bra. Håller tummarna för positiva besked i morgon.

Idag på lunchen var jag och fixade mina naglar. Jag har fått något som kallas för ”greenie” vilket jag upptäckte när jag tappade en av mina gelénaglar häromdagen. Det innebär att det blivit en grön missfärgning på nageln som orsakas av en bakterie. Förmodligen har jag haft en spricka i nageln när jag badat på Mallorca och den fick fäste under nageln. Jag har aldrig drabbats av det tidigare trots att jag har haft konstgjorda naglar till och från i drygt 15 år men nu ska mina naglar få vila så jag har nu bara vanligt nagellack. Som tur är dör bakterien direkt när man tar bort den konstgjorda nageln; det är bara att vänta ut att missfärgningen har växt bort. Har någon av er råkat ut för detta?

Idag har jag jobbat hemifrån hela dagen och nu märks det att det drar igång på riktigt igen. I morgon ska vi i HR:s ledningsgrupp ha verksamhetsplanering hela dagen. Det ska bli spännande att lägga upp planen för resten av 2024 och spana lite på 2025.

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

2 Comments

  • Mamma C

    Ser verkligen ut att vara ett mysigt ställe.
    Jag har inte gjort naglar på en skönhetssalong flera år. Har en egen liten maskin där jag kan göra gelenaglar. Men den var nog över ett år sedan som jag använde.
    Hoppas att allt är okej med käken nu på dottern.
    Ha en bra tisdag.
    Kram Carin

    • tiname@live.se

      Det är verkligen supermysigt där. Käken… eller kindbenet är inte på topp så fortsättning följer kring det tyvärr 🙁 Ha en fin ny vecka. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *