PÅ VÄG MOT NÅGOT NYTT…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Nordiska Galleriet.
Hej igen!
Igår hann jag inte med något inlägg tyvärr för efter jobbet satte jag fart och tog tåget till Enköping där Ulrica mötte upp mig för en kväll med bloggjobb. Förstår ni hur värdefullt det är att ha en vän som med några enkla klick lite hit och dit liksom får allt möjligt, som jag försökt att slita med själv i evigheter, bara att helt plötsligt funka? Och här bor hon i ett mysigt radhus… ett litet tag till i alla fall för om någon månad så flyttar hon och hennes man ut till landet till en galet fin sekelskifteskåk utanför Enköping. De har förverkligat en av sina drömmar och jag längtar så efter att få se det där huset live. Det ser så fint ut på bilderna som jag har fått se.
Ulricas blogg finns HÄR och där kan ni få en titt på nya huset. Är ni sugna på Ulricas fina radhus så är det en visning på gång nu i närtid.
Ja här sitter hon och fixar med min blogg… jag är på väg mot något nytt och just nu är det mest en massa förberedelser inför en flytt av bloggen som kommer att ske inom kort. Inget som ni direkt kommer att märka av riktigt än… men så småningom. Just nu har vi bara utåt bytt header men vi får se om den får hänga med framåt eller om det blir någon annan. Alltid lika läskigt att se sig själv på bild sådär men om bloggen heter TINA ME så är det ju lite logiskt att det i bloggens header är en bild på mig.
Under tiden Ulrica tuffade på med bloggjobb och det var bäst att jag höll mig undan så gick jag runt och kollade in alla fina grejer som hon och hennes man har i sitt fina hem. Den här lampan älskar jag och den kan ni hitta HÄR.
I ett av rummen hittade jag en vacker dubbeldörr som stod mot en vägg. Alltså hur fin… 
Ljusstaken Flow och vasen Dagg kommer från Svenskt Tenn.
Köket som de precis har renoverat har blivit så fint!
Och jag märkte att Ulrica gillar vackra skärbrädor lika mycket som jag.
Förutom bloggjobb så hann vi också med att äta god mat som Ulrica fixat till, babbla om det ena och det andra och allt som hör livet till och så tittade ju den här sköna bönan Lena förbi och sa hej! Så småningom vad det dags för mig att ta tåget hem igen och väl hemma så somnade jag så sött efter en mysig kväll med en fin vän.
Idag har det varit en fulltecknad jobbardag och det blev en sen kväll eftersom det skett ett par olyckor på E4:an så det blev snigelfart hem. Men nu har vi ätit middag och snart är det dags att runda av den här dagen. 
I morgon är det fredag. Tjoooohoooo!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 Comments
 • Mamma C
  januari 16, 2020

  Så bra att ha en vän som hjälper en med sådant datorarbete.
  Din nya header är jättefin på dig.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 17, 2020

   Det är guld värt verkligen. Jag har inget tålamod alls… och hon bara kör! Tack snälla vad gulligt skrivet av dig! Kram //Tina

 • Dromhus Helena
  januari 16, 2020

  Så spännande och så fin på bilden! Ulrica är en klippa och snart ses vi allesammans! Längtar Kram Helena

  • tiname@live.se
   januari 17, 2020

   Tack fina du <3 Lite läskigt det där med att ha en bild på sig själv… Ja, hon är verkligen grym Ulrica. Vilket tålamod! Jag längtar också efter att vi ska träffas. Ser fram emot det så galet mycket. Inte långt kvar nu. Kramar //Tina

 • Anna Wahlstam
  januari 16, 2020

  Hej fina Tina <3
  Såååå fin bild på dig i headern!! Du är verkligen strålande vacker <3
  Å jag blir inspirerad att ta tag i mitt elände… Men är ju inget bra på det där tekniska heller,, Får se om min man kan hjälpa mig lite, men tiden räcker inte alltid till.
  Ha nu en urmysig helg i Lofsdalen <3 Ta hand om dig <3
  Varma kramar Anna

  • tiname@live.se
   januari 17, 2020

   Hej söta rara du <3. Och tack för fina ord! Bilden är från vår bröllopsdag och jag gillar bilden för att ögonen verkligen visar hur lycklig jag var (och ff är). Lite ovant med en bild på mig själv men jag får tuffa till mig. Lofsdalen ska bli mysigt och ta hand dom dig du också härliga du <3.Hoppas att vi kan få till att ses framöver. Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  januari 17, 2020

  Spännande och vacker bild på dig kram

  • tiname@live.se
   januari 17, 2020

   Tack snälla du <3! Och välkommen hem. Ni verkar ha haft det sååååå bra! Kram //Tina

 • E
  januari 17, 2020

  jag tycker den nya headern är super! Så fin bild på dig!

  • tiname@live.se
   januari 17, 2020

   Tack för dina snälla ord! Alltid lite läskigt det där med bilder på sig själv… men jag tränar. Kram //Tina

Previous
I MORGON BÄR DET AV TILL ENKÖPING…