Mina dagar

PÅ VÄG MOT NÅGOT NYTT…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Nordiska Galleriet.
Hej igen!
Igår hann jag inte med något inlägg tyvärr för efter jobbet satte jag fart och tog tåget till Enköping där Ulrica mötte upp mig för en kväll med bloggjobb. Förstår ni hur värdefullt det är att ha en vän som med några enkla klick lite hit och dit liksom får allt möjligt, som jag försökt att slita med själv i evigheter, bara att helt plötsligt funka? Och här bor hon i ett mysigt radhus… ett litet tag till i alla fall för om någon månad så flyttar hon och hennes man ut till landet till en galet fin sekelskifteskåk utanför Enköping. De har förverkligat en av sina drömmar och jag längtar så efter att få se det där huset live. Det ser så fint ut på bilderna som jag har fått se.
Ulricas blogg finns HÄR och där kan ni få en titt på nya huset. Är ni sugna på Ulricas fina radhus så är det en visning på gång nu i närtid.
Ja här sitter hon och fixar med min blogg… jag är på väg mot något nytt och just nu är det mest en massa förberedelser inför en flytt av bloggen som kommer att ske inom kort. Inget som ni direkt kommer att märka av riktigt än… men så småningom. Just nu har vi bara utåt bytt header men vi får se om den får hänga med framåt eller om det blir någon annan. Alltid lika läskigt att se sig själv på bild sådär men om bloggen heter TINA ME så är det ju lite logiskt att det i bloggens header är en bild på mig.
Under tiden Ulrica tuffade på med bloggjobb och det var bäst att jag höll mig undan så gick jag runt och kollade in alla fina grejer som hon och hennes man har i sitt fina hem. Den här lampan älskar jag och den kan ni hitta HÄR.
I ett av rummen hittade jag en vacker dubbeldörr som stod mot en vägg. Alltså hur fin… 
Ljusstaken Flow och vasen Dagg kommer från Svenskt Tenn.
Köket som de precis har renoverat har blivit så fint!
Och jag märkte att Ulrica gillar vackra skärbrädor lika mycket som jag.
Förutom bloggjobb så hann vi också med att äta god mat som Ulrica fixat till, babbla om det ena och det andra och allt som hör livet till och så tittade ju den här sköna bönan Lena förbi och sa hej! Så småningom vad det dags för mig att ta tåget hem igen och väl hemma så somnade jag så sött efter en mysig kväll med en fin vän.
Idag har det varit en fulltecknad jobbardag och det blev en sen kväll eftersom det skett ett par olyckor på E4:an så det blev snigelfart hem. Men nu har vi ätit middag och snart är det dags att runda av den här dagen. 
I morgon är det fredag. Tjoooohoooo!
KRAM!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *