Allmänt

DET VAR DEN RESAN DET…

I början av veckan så var det fullt upp minst sagt. Jag hade en hel del att stå i på jobbet och på kvällarna var det en massa fix inför en inplanerad tjejresa tillsammans med fina kompisar från Gotland. Jag tog till och med bussen ut till Solna Centrum för att hitta en speciell väska som jag fått tips om.

Jag kände mig lite snuvig men jag tänkte att det bara var allergi för jag kände mig inte sjuk i övrigt men ips vips så blev jag febrig, fick ont i halsen och i huvudet. I onsdagskväll insåg jag att jag inte skulle kunna möta upp gänget på Arlanda under torsdagen och följa med på resan så besvikelsen var brutal. I torsdags fick jag även smärtor i magen som satt i ungefär i 12 timmar. Inget annat än smärtor som som kom väldigt plötsligt och som försvann lika plötsligt. Covid kanske?

Nu är jag på benen igen och mår bra om än lite matt och tagen men jag är så deppig över att jag missade tjejresan till Riga. De ser ut att ha det hur mysigt som helt där och de bor i en supercool lägenhet; Old Factory loft apartment. Det finns plats för upp till 10 personer och ni hittar lägenheten genom Booking.

Nåja… vad är en bal på slottet…

Nu fick jag helt plötsligt två hela dagar som jag inte har något inplanerat. Per skulle egentligen ha rest till Gotland över helgen och träffat ”grabbarna” när jag ändå var borta men det var fullbokat på färjan… så nu är vi båda helt otippat här hemma. Skönt det med ju…

Ha en fin lördag!!!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *