Familj

EN LÄSKIG DAG PÅ GRÖNAN…

Sen några år tillbaka har Gröna Lund arrangerat Halloween i nöjesparken och idag var det dags för lillpojken och det lilla flickebarnet att kvittera ut en av sina födelsedagspresenter som var en dag på Gröna Lund i Halloweentider tillsammans med oss. Vi hämtade upp dem vid 11-snåret idag, tog tunnelbanan till Slussen, promenerade längs med Guldbron och sen åkte vi Djurgårdsfärjan över till Djurgården och Gröna Lund.

Mysig entré!

Såklart inhandlade vi Halloweenmössor och osynlighetsmössor som de små kunde ta på sig när de tyckte att det blev för läskigt. För i parken kan det dyka upp en massa läskiga figurer som vill skrämma en men om man har en osynlighetsmössa på så är man i deras värld osynlig och lämnar en ifred. Så smart ju!

Vi startade upp med en tur i Nyckelpigan och där hittade Majken en av sina kompisar så de åkte tillsammans.

Gröna Lunds bilder från åkturen!

Och vet ni… till och med jag tog en åktur med Majken. Kvasten är lite lagom läskig men det är en rätt kort åktur vilken passar mig haha…

De har fixat så fint i parken!

Det här huset kallas för ”Sekten”. Det är nog bland det läskigaste på Grönan och det hoppade vi över. En del kom skrikandes och gråtandes ut därifrån. Inte för mig…

Eldshow!

Jag hade ingen osynlighetsmössa så det här spöket tog sikte på mig…

Det blev en mysig dag trots väldigt mycket folk och långa köer. Men barnen var så tålmodiga och var vid gott mod trots mycket väntetid. Vi lämnade tillbaka två trötta men nöjda barn framåt kvällen och sen landade vi in här hemma, hyfsat trötta vi med.

Den här helgen swishade förbi alldeles för snabbt. Jag tyckte jag precis stängde ner min jobbdator och i morgon är det dags att öppna upp den igen. Den här veckan bjuder bland annat på en jobbtripp till Göteborg och på fredag reser vi hem till Gotland igen för att ta hand om huset och umgås med familj och vänner under en dryg vecka under höstlovet.

Ha en fin uppstart på nya veckan. Vi hörs!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *