Mode

NÄR MAN FÅR FIRA MORS DAG HELA HELGEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till MQ Marqet och Bubbleroom.

Snacka om att vädret är med oss nu. Och jag njuter av varje sekund även om jag känner mig lite orolig över att det här blir vår sommar för i år och att det sen blir en skitsommar framöver. Men här och nu är det fantastiskt och den gjorde ju Mors Dag ännu mer härlig än vad den är.

Jag fick fira Mors Dag hela helgen i år. Vi hade bestämt att vi skulle vara hemma i helgen och fixa en del inför att vi ska flytta ner till Gotland över sommaren men helt plötsligt i lördags så säger Per att jag ska piffa till mig för vi ska gå ut. Så det var bara att rappa på och bege sig ut.

Vi gick ner mot Vasaparken, förbi ”Kaffestugan” och jag konstaterade att det var så lite folk trots det fina vädret. Blindstyre som jag är så såg jag inte att Johannes, Viktoria och Tage satt precis mitt framför ögonen på mig. Det var som att jag såg rakt igenom dem haha. Hur som helst så satt de där med blommor och bubbel. Hur fint!!!

Jag beställde in en Skagen som var jättegod!

Älskade ungar!!! Jag är så glad över att jag får vara deras mamma, farmor och svärmor.

Min kjol är från förra året men ni hittar en liknande HÄR. Min tisha är också från förra året men en annan snygg som passar fint till en beige kjol i satin är den HÄR.

När Lillkusinen började bli rastlös gick vi till andra änden av Vasaparken och sladdade förbi Parklådan. Det finns tre ställen i Vasaparken där man kan ta sig ett glas och få något att äta. Kaffestugan, Parklådan och Sven-Harrys.

Igår gick vi den korta biten bort till S:t Eriksplan för att vika av in på Rörstrandsgatan.

Där blev jag bjuden på lunch på Mellqvists Matbar och det blev en Burratasallad för mig. Det är så mysigt att sitta där och titta på folk. Förutom att min äldsta son med familj kom förbi så blev det kändisspotting och dagens resultat blev först Oliver Ingrosso med familj och lite senare Benjamin Ingrosso, Nassim al Fakir och Lina Hedlund med familj. Bra spottat ändå!

I övrigt har vi hängt på vår balkong. Det är något visst med innergårdar och vår är verkligen så fin med alla buskar och växter.

Den här veckan går i flärdens tecken för jag ska klämma in en ansiktsbehandling, ett frissabesök och fix av händer och fötter inför gotlandsresan. Jobbet har tagit all min tid länge nu och jag har inte haft så mycket tid för flärd men nu ska jag prioritera mig själv har jag bestämt så jag kör ett race den här veckan.

Hoppas att ni också har haft en fin helg!

KRAM!

2 Comments

  • Lena

    Jag gillar vår, höst och vinter. Högsommaren tycker jag mest är jobbig, varmt när man skall sova, jobba och laga mat. Utomlands vid ett hav eller en pool är något helt annat. Många, precis som du, börjar redan oroa sig för om detta är allt vi får till sommar. Jag försöker låta bli att fundera över sånt jag ändå inte kan påverka. Det får helt enkelt bli som det blir. Önskar dig en fortsatt fin sommar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *