Familj

MARIEDALS TRÄDGÅRDSCAFÉ…

I söndags mötte vi upp stora delar av familjen på Mariedals trädgårdscafé som ligger vid Karlbergskanalen på Kungsholmsidan. Ett perfekt ställe om man har barn som har spring i benen. Här kan man sitta uppe i själva cafédelen i sol eller under parasoll, eller sitta på gräsmattan i solstolar. Så mysigt ställe. Tips om ni är i krokarna.

Mina ungar bjöd ut sin mormor på en brunch på Källhagen mitt på dagen och sen möttes vi upp tillsammans med min syster och hennes barn på Mariedals under eftermiddagen. Gissa om min mamma var i sjunde himlen…

När man går från oss så går vi längs med Karlbergssjön framför Karlbergs slott och sen vidare längs med Karlbergskanalen.

Vädret var fantastiskt och det är så mysigt att se båtarna tuffa förbi.

Och den här lilla då… fattar inte att han snart fyller ett år. Lillkusinen.

Så glad och nyfiken på allt!

Och här är storkusinerna. Den äldsta och den yngsta i min och min systers barnaskara. Mot kvällen var det dags att avrunda. Vissa tog flyget hem till Gotland. Vissa promenerade hem till Vasastan igen. Lillpojken som börjar stor nu gick och snicksnackade med Per. De har alltid så mycket att prata om. Det lilla flickebarnet skulle på akrobatik så hon var bara förbi en snabbis så jag hann inte ta någon bild på henne den här gången.

Såna här dagar är de bästa jag vet!!!

Nu är det full fart här i jobbveckan. Inte jättemånga veckor kvar till semestern så nu kan jag börja räkna ner. Men jag har så mycket jag vill komma i mål med innan ledigheten så det är bara att kavla upp och köra på.

Ha en fortsatt fin onsdagskväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *