PAPPOR PAPPOR PAPPOR…
Idag har vi firat och kramat alla pappor lite extra. På fars dag så behöver pappan i vår familj inte göra någonting alls. Han kan bara få vara och njuta av att bli uppassad hela dagen lång. Efter en skön sovmorgon, skönsång och paketuppvaktning blev han bjuden på en god frukost med färskt bröd, goda pålägg och marmelader, färskpressad apelsinjuice, äggröra och bacon. Jösses vad mätta vi blev.
På eftermiddagen firade vi min pappa och Vendela tittade förbi sin pappa och firade honom.
Nu har pappa P fått en god öl att njuta av i väntan på att den Boeuf Bourguignon som står och puttrar på spisen skall bli klar. Om en halvtimme bör den vara färdig och då har den fått stå och puttra i tre timmar.
Till Boeufen dricker vi det här goda franska vinet.
Och i Bouefen använder vi det här röda vinet. Många röda viner kan färga grytan lila men det här vinet är perfekt i en Bouef.
Nu är det dags att börja förbereda potatismoset smaksatt med persilja och duka fram kvällens fars-dagsmiddag.
Hoppas att ni har haft ett fint firande idag.
KRAM!