Mina dagar

AFTER BEACH PÅ TOFTA BEACH CLUB…

Det här är också en tradition på midsommardagen sen några år tillbaka; att gå ner på after beachpremiären på Tofta Beach Club. Där träffar man alla Toftavänner och det är så roligt att det är en blandning av alla åldrar där. Vendela var där med sina vänner och vi med våra. Solen kom fram lagom tills det körde igång och nu känns det att sommaren verkligen är igång på riktigt. 
P och hans look alike 🙂
Som avslutning blev det middag här hemma hos oss. En härlig dag och kväll och en fantastisk midsommarhelg!
Nu har alla barnen åkt tillbaka till Sthlm och jag är snart på väg. P stannar med tjejerna några dagar till och jag är så avundsjuk. Känns trögt att lämna den här magiska platsen men två veckors jobb väntar och sen… då ska vi fira in sommaren och semestern på riktigt!
Dags för mig att packa ihop mina pinaler…
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *