AFTERWORK I VISBY…

Hej på er alla!
Så här såg jag ut igår när jag och Per tog 10:ans buss in till Visby för att gå på afterwork med vänner på var sitt håll. Tunikan kommer från Samsø & Samsø och den hittade jag på H10 Market häromdagen. Gillar att den är klänningslång. Utsvängda byxor från Hope och boots från Filippa K. Det blev en helsvart outfit helt enkelt.
På Clarions “Social Friday” mötte jag upp dessa vackra tjejer; Anna, Sara och Kati. Vi började med ett glas Cava. Träffade på en hel del vänner som jag inte sett på länge och det är ju det roligaste med att gå på afterwork i Visby. Man träffar alltid på en massa människor man känner.


Middag åt vi på Amarillo. Det var väldigt längesen jag var här men det var precis lika gott och mysigt som vanligt.
En löjrom med ljummen potatispuré, schalottenlök och västerbottenostkrisp…
… och pilgrimsmusslor med ärtpuré, citronkvarg och forellrom blev kvällen middag för mig. Galet gott!
Vi avrundade på klassiska Masters där jag mötte upp Per innan vi tog bussen hem igen. En mysig kväll. Jag har verkligen längtat efter en afterwork i Visby.
Nu ska vi alldeles strax packa ihop för den här gången och flyga tillbaka till Sthlm igen. Det har varit en härlig vecka och vi har hunnit med allt från att jobba, vara vid havet, umgåtts med tonåringarna, stugmys framför brasan och fått umgås med vänner. Idag ska vi också träffa mina föräldrar en stund innan mamma kör oss ut till flyget.
Ha en fin lördag så ses vi i Stockholm!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
VEGANSK CHOKLAD I SNYGGASTE FÖRPACKNINGEN…