Mina dagar

AFTERWORK MED MAMI OCH VENDELA…

I går hade vi en jättemysig kväll; jag, min mamma och Vendela. Jag hade planerat in den här kvällen med mamma sen länge som tack för att hon alltid ställer upp när det är något; fixar mat till barnen när det kör ihop sig och en herrans massa andra saker som är ovärderligt i vår vardag. Vi överraskade också henne med att Vendela dök upp och gjorde oss sällskap. Det verkade som att det var väldigt uppskattat :-)!
Det blev inget Clarion så vi startade upp kvällen på H10s Aperitivo i stället och sen gick vi vidare till Amarillo och åt lite god mat. Himla roligt att få lite tid att umgås!

Idag är det grått och regnigt ute och då passar det hur bra som helst att ta ett tag med städning här hemma. Jag är dock tämligen ensam om att tycka att det passar bra idag… Julklappsplanering står också på schemat och planering av kvällens middag. Vi har bestämt att vi skall äta något nytt i kväll så nu skall det letas recept också. Jag tror att jag skall delegera det till barnen.
Ha en härlig lördag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *