Allmänt

ALLT FRÅN HINKAR OCH SPADAR TILL HAWAIIAN TROPIC-ÅNGOR…

Hej Hej!

Allvarligt talat… kan man ha det bättre om vardagarna än att gå ner till vår strand en stund och andas lite friskt luft? Nu pratar vi om energipåfyllnad big time! Det här är mitt ”Happy place”! Här har jag tultat runt som liten med spadar, hinkar och badleksaker, här har jag hängt med mina kompisar under åren med Hawaiian Tropic-ångor som låg lika tät över stranden som smogen över Beijing i Kina, här har jag slitit och släpat barnvagnen med ungar, parasoll, leksaker och kylväska full med pannkakor och köttbullar till alla när ungarna var små och här hänger vi med vårt crew nu när de är vuxna. En bra plats helt enkelt!

När vi får möjlighet brukar vi ta en lunchpromenad ner till stranden. Igår gick vi förbi Tofta Camping som just nu ligger öde… men snart kommer allt öppna upp igen. Bara någon månad kvar nu… Längtar efter att det blir lite liv och rörelse här igen.

Efter alla stormar så finns det inte mycket kvar av stranden. Det är ett enormt högvatten just nu!

Men det kommer att sjunka undan…

Efter jobbet idag hämtade vi upp min mamma som följde med oss hit ut till landet. Vi har ätit en god asiatisk middag tillsammans och nu hänger mamma med Per i soffan och kollar på handboll. De är sjukt idrottsintresserade båda två. Jag… not so much… jag passar på att blogga under tiden istället.

Snart är nog matchen slut så då kan vi umgås igen haha…

KRAM!

3 kommentarer

  • Monika

    Klart man tittade på handbollen, så sjukt spännande och otroligt att killarna vann igen. Jag har ju alltid haft ett stort intresse av hur människor interagerar och det är så roligt att kolla detta laget, hur de stöttar varandra och gör alla bättre så de vågar spela ut. För att inte tala om Jim Gottfridsson, vilken ledargestalt, såna skulle vi behöva många av i samhället. Duktiga ledare är så viktigt.
    Kram Monika

    • tiname@live.se

      Jag är ju då inte alls speciellt idrottsintresserad men när det börjar dra ihop sig till någon slags final så är jag med. Så grattis till handbollsguldet! Ett härligt avslut! Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *