Mina dagar

ANFI DEL MAR…

Buenas noches!
Här har vi varit idag; på Anfi del Mar i Arguineguin. En fin sandstrand med alldeles turkost klart vatten. Här finns också Maroa Beach Club som ligger på den lilla hjärtformade ön som ni ser till vänster på bilden nedanför men vi hänger helst på stranden. Är man uppväxt vid havet och vid en sandstrand så är man… Förra året bodde vi här på Radisson Blu som syns i bakgrunden och då var vi på Anfi nästan varje dag. Vi ska för övrigt till Radissons restaurang 222°SW på torsdag för att fira Alla hjärtans dag. Den restaurangen är grym!
Strandtunika från One Season.

Från Playa del Cura tog vi 39:ans buss till Anfi förbi Amadores och Puerto Rico men det gör vi nog inte om. Inte på en tisdag i alla fall. Det var tydligen någon marknad inne i Arguineguin så det var så galet mycket folk som skulle med bussen vid varje stopp. Vi trodde aldrig att vi skulle komma fram. I övrigt så är det otroligt smidigt och billigt att åka lokalbuss på Gran Canaria.

Vilket grymt väder vi har. 25° och jag har badat massor idag. Det verkar som att min tid som badkruka är över nu för jag hoppar gladeligen i plurret nu om dagarna.

En kall Cava till lunchen kändes helt rätt idag!

Mot kvällen var det sen dags att packa ihop och ta hissen 10 våningar upp till taxistationen. Vi kände inte för att åka buss tillbaka.

Ännu en underbar avkopplande dag har passerat. Nu väntar en kväll här på hotellet tänkte vi. Vi har mest varit ute på vift och ätit middagar på kvällarna och jag kommer att återkomma med tips på några riktiga pärlor. Maten på hotellet vi bor på är helt ok så det ska bli skönt att bara glida ner till restaurangen lite senare när vi börjar bli hungriga.
Ha en fin tisdagskväll!
KRAM!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *