Mina dagar

ANNEXET JUST NU…

Innlägget innehåller reklamlänkar till Granit, Lagerhaus och Stronger.

Hej på er!
Jag tänkte vi skulle kika på hur det ser ut i vårt lilla extrahus på Gotland som vi kallar för ”Annexet”. Det har tagit lite tid att bestämma oss för hur det ska se ut på insidan men jag tror att vi har något på gång… Jag älskar ju vass, bast, skinn och naturmaterial i största allmänhet och visst sprang jag på en liten vacker sak gjord av palmblad från Marocko häromdagen. På Berså i Tofta hittar jag alltid något fint så fort jag bara stiger över tröskeln och som tur är så hänger Per med mig på det här naturspåret. 
Tanken var att vi skulle ha kommit så mycket längre inredningsmässigt i år men jag har liksom inte haft rätta motivationen att ta tag i det men nu känner jag att den börjar komma tillbaka så smått. Ting tar tid som de säger i Norge… och nu har jag spanat in den HÄR som jag tror skulle passa bra in någonstans hängandes på en krok. Och den HÄR.

Men titta vad jag ändå fick gjort sista semesterveckan… Jag har målat räcket och stegen upp till loftet. Bara grundmålat än i och för sig men ändå… resten får jag ta i höst eller vinter. Soffan som kommer från Sweef ska små småningom få flytta in i stora stugan och där den nu står ska det stå en liten bekväm och skön matgrupp när lilla köket blir klart. Då vill jag ha de HÄR under tallrikarna på bordet. Stegen kan man enkelt haka av och hänga upp där på väggen.

Och här ska köket vara… mitt emot blir det ett badrum. 

Här i Stockholm har det varit ett fasligt regnande under ett par timmar idag. Ett par åsknallar small av också men nu verkar det klarna upp så nu är det dags för mig att slänga på mig träningskläderna och bege mig ut för en promenad i högt tempo. Snygga träningskläder hittar ni till riktigt bra reapriser HÄR.
Ha en fin fredagskväll!
KRAM!

4 Comments

 • Sabelhagens Olivlund

  Men åh så mysigt! Verkligen jättefint och så mjuk skön färgskala.
  Jag vill ändra om i vårt annex på landet också, men det får bli ett annat år. Man kan inte hålla på överallt samtidigt:)
  Ha en fin helg
  Kram Maria

  • tiname@live.se

   Tack så mycket! Det är fortfarande mycket att göra men det är en början i alla fall. Precis så… tiden räcker inte riktigt till för att fixa så mycket som man skulle vilja. Ha en fin söndag! Kram //Tina

 • Wikers Liv

  Så fint i ert annex! En samstämd färgskala hämtad från naturen, härligt! Den fina dekorationen på väggen ser nästan ut som en jättefjäder! Cool och vacker på samma gång!
  Kram och ha en fin lördag!
  /Maria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *