Mina dagar

AO PRAO RESORT…

Idag har vi stannat hemma på vårt hotell och ”vår” strand. Ao Prao Resort är ett hotell som hänger ihop med ett annat hotell och en annan restaurang på den lilla strandpromenaden. En restaurang serverar italienskt, en thai och restaurangen på vårt hotell har en blandad meny. God och vällagad mat men det kostar därefter också. Hur som helst så ligger samtliga restauranger precis ovanför strandkanten och det är ju helt makalöst att få sitta och äta middag kväll efter kväll i den här miljön. Det kommer att bli en skaplig omställning när vi kommer hem och skall börja laga mat själva igen. Vi har blivit så bortskämda nu när vi är på semester.

Lobbyn och baren ligger även den helt öppet precis ovanför stranden. Här brukar vi ta en drink då och då innan vi går upp till vår bungalow.
Fyra dagar kvar nu. Tiden har gått galet fort samtidigt som det känns som om vi varit borta hemifrån hur länge som helst. Syftet med den här resan var att vi skulle koppla av och komma ner i varv. Vi skulle inte lägga tid på att åka på en massa olika utflykter, dyka, snorkla, shoppa och allt möjligt annat utan vi skulle bara vara. Vi har verkligen lyckats med det. Vi har inte gjort någonting annat än att ta det lugnt och umgåtts med varandra hur mycket som helst. Att vakna på morgonen och där och då bestämma vad vi skall göra av just den dagen; det är lyx! Att resa utan barnen är däremot konstigt och annorlunda när man är borta så länge som två veckor. Vi är i och för sig vana att vara utan barnen varannan vecka men nu börjar längtan efter dem smyga sig på riktigt ordentligt. Nu skall vi dock njuta av våra sista fyra dagar sen skall det kramas på barnen hur mycket som helst igen!
Har våren kommit hemma ännu?!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *