Här har vi legat idag och haft det bra i solen. Ao Prao är en liten, smal, mysig strand på Koh Samets nordvästra sida. Här drar man in solstolen under en palm eller under något annat lämpligt träd alt. en buske om man vill ha skugga. Jag gillar dessa små stränder allra bäst. 
Nu har vi börjat landa ner även på det här stället; det tar alltid lite tid innan man har ställt om och fått koll på läget. Vi kan konstatera att det är väääääldigt lugnt här. Inget ställe jag skulle resa med barnen direkt även om det det finns några barnfamiljer här. Det är mest par i olika åldrar som verkar hålla till här. Jag har hört några svenska röster idag annars är det väldigt få svenskar här, liksom på Klong Prao/Koh Chang. Senast när vi var på Phuket så träffade vi på människor vi kände både här och där. Lite skillnad alltså. Prisläget är också betydligt högre här än på Koh Chang. Det är mycket möjligt att det är dyrare just här på Ao Prao men vi skall åka över till andra sidan någon dag och kolla läget lite.
 Nu är det dags för att testa en ny restaurang för kvällen. Restaurangerna här ligger precis ovanför stranden med havet bara några få meter bort vilket jag verkligen tokgillar. 
Ha en bra måndag… för visst är det måndag? Är helt lost på dagarna här nere.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
GECKOAKUTEN KOM…