ÄPPELLÅDOR… CHECK…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Mio.
Hej hej,
Sådärja, då har novembervädret gjort sin entré. Grått, mörkt och fuktigt men vad gör väl det när jag idag fick tag i ett par äppellådor som nu är på plats på balkongen. Jag köpte dem i den lilla blomsteraffären som nyligen flyttat in här i kvarteret där vi bor och jag är så glad över att de var till salu för de är inte alltid så lätta att få tag på. Jag minns att de vi har på Gotland, de fick jag jaga efter rätt länge. 
Nu ska de piffas med växter och ljuslyktor så det ska nog bli ordning på den här balkongen till slut. Jag ser framför mig typ den HÄR och den HÄR. En riktigt snygg kruka hittade jag HÄR. Den skulle nog också passa väldigt bra ihop med lådorna. Återkommer när jag fått till allting.
Nu har vi sagt hej då till lill-skrutten och det blev tyst och tomt här hemma igen. Det tar alltid lite tid att ställa om även om jag och Per är vana med att ha mycket egentid tillsammans nuförtiden. 
Vi sitter just nu nu här hemma och väntar på att det ska bli lite mörkt. Vi är på väg till kyrkogården för att tända ljus för de som inte finns med oss längre och just den här helgen brukar det vara så makalöst vackert på kyrkogårdarna med alla ljus. Vi brukar vandra genom Norra begravningsplatsen, som inte ligger så långt från där vi bor, då och då på vägen hem från Hagaparken. Den är så stor och så himla vacker men vi har inte varit där någon Alla Helgonhelg tidigare. Och inte heller på kvällen så det är bara att plocka fram paraplyet och bege oss iväg om en stund när mörkret börjar falla.
Ha en fortsatt fin lördag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • No34
  november 2, 2019

  Äppellådor är väl fint till dekorationerna. Jag var nyss iväg till Jem & Fix och köpte billiga enar.. Älskar enar den här årstiden, både inomhus och utomhus.
  Ska bli kul att se vad du dekorade lådorna med sen..
  Önskar Er en fin alla helgons helg🍁🕯
  Kraaam Kate

  • tiname@live.se
   november 3, 2019

   Enar också jättefint! Vem vet det kanske blir någon en här också :-). Ha en fortsatt fin helg du också! Kram //Tina

 • Mamma C
  november 3, 2019

  Hade äpplelådor i Sverige som gav bort till en vän när vi flyttade. Hade även några gamla lådor som jag hade som nattduksbord ett tag. Även de lämnades i Sverige när vi flyttade☹.
  Men det är mycket dekorativt med dem.
  Ha en fin söndag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 3, 2019

   De är användbara till mycket de där lådorna. Vi har också haft våra som nattduksbord i perioder. Ha en härlig söndag du också! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  november 18, 2019

  Åh, äppellådor är så fina att inreda med! Jag har några stycken. Hade turen att kunna köpa då de skulle lägga ner en handelsträdgård för några år sedan.

  Kram Lena

Previous
LJUS I VÅRT HUS…