ÅRETS JULUNIFORM OCH MASSOR AV STUGMYS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Peak och Lindex.
Hej hej!
Ja, här myser vi på så mycket vi kan för snart är det roliga slut. I morgon bär det av hem till Stockholm igen och som alltid så gick dessa Gotlandsdagar så rasande fort. Men vi har hunnit med att fira jul, gå på bio, äta lunch hos fina vänner, mys med mina bonusdöttrar, promenader vid havet och massor av tid för att bara lata oss. Vi har gått och lagt oss när vi varit trötta och gått upp när vi har sovit klart och det är verkligen något som jag uppskattat den här senaste veckan. Och som jag behövde. Jag inser nu hur trött jag var inför julledigheten. 
Per har skrattat åt mig när jag har myst omkring i min juluniform om dagarna. Jag har knappt velat ha något annat på mig. En hoodie med ett bra pris som jag köpte HÄR innan jul och ett par svarta sköna vida byxor. Mina är rätt gamla men ett par prisvärda kan du hitta HÄR
Vi har också fått umgås med de här sköna damerna; Pers tjejer som kom hem frusna som bara den efter en dag på stan. Men efter en stunds eldande i kaminen så var det ingen som frös i det här huset kan jag lova. 
Idag ska vi spana in en rätt ny inredningsbutik som ligger några km bort från där vi bor och sen ska vi hem igen och maxa myset innan det är dags att packa ihop för den här gången.
Ha en skön lördag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  december 28, 2019

  God fortsättning! Mysiga dagar ni har. Kör lite samma stil här, rutiga mjuka byxor och en blå topp :).
  Ha en fin kväll
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   december 29, 2019

   Visst är det härligt att inte behöva bry sig om vad man ska på sig. Precis så ska det vara när man har jullov :-). Ha en fin söndagskväll! Kram //Tina

 • Mamma C
  december 28, 2019

  Vilka härliga dagar ni haft. Superskönt med myskläder.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 29, 2019

   Ja, det har varit så lugnt och skönt! Och sköna myskläder :-). Kram //Tina

Previous
BRUCEBO NATURRESERVAT…