Mina dagar

ATT DRÖMMA SIG TILLBAKA…

Margaritas, sol, sköna bad, en god Massaman, massage, promenader längs stranden och fantastiska solnedgångar. Idag fick jag en galen tillbakalängtan till de där härliga dagarna i Thailand. Här hemma har jag inte sett solen på flera dagar och då är det ju så lätt att deppa ihop. Om jag blundar riktigt, riktigt hårt så kan jag fortfarande känna en förnimmelse av sol och värme och att ha oändligt med tid…

Måndagar i mars är inte så där jätteroliga precis. Särskilt inte den vi haft idag. Grått, grått, grått och så kallt. Man blir nog lite extra gnällig när man fått njuta av sol och värme ett par veckor och kommer tillbaka till kylan igen. Om jag nu skall försöka vara lite positiv så är vi i alla fall redan inne i mars och i morse var det till och med ljust när det var dags att gå upp. Det går ju åt rätt håll ändå :-)!
Nu är det dags för themys i soffan, det är härligt det också.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *