Mina dagar

ATT FÅ BO PÅ ETT UNIKT HOTELL OCH FÅ UMGÅS MED MIN FINA…

Hej hej!
Det är sällan jag blir riktigt imponerad av hotell men Steam Hotel i Västerås är faktiskt något utöver det vanliga. Det gamla ångkraftverket gör sig påmint på ett elegant sätt i varenda vrå. Man har verkligen lyckats få ihop det råa med det moderna och funktionella. Ett riktigt snyggt hotel helt enkelt! 

Vi fick ett stort och rymligt rum med en vacker utsikt över Mälaren och ”Skitviken” som den lilla viken utanför hotellet också kallas för. Varför ska vi inte gå in på här…

Där borta till vänster i bild i ett av husen bor de; min Vendela och hennes Adde.

Och så kom hon då äntligen… min älskade vackra dotter som jag längtat så mycket efter. Vi fick kramas och surra ikapp kring vad som hänt sen senast.

Det dracks härliga drinkar…

… och vi njöt av utsikten från 18:e våningen i hotellets skybar.

När vi kände oss klara gick vi hem till Vendela och Adde där vi blev bjudna på en supergod middag. Så mysigt att få hänga med dem igen. Det var alldeles för längesen.

Nu ska vi strax gå ner och äta frukost, sen ska vi ta en promenad över till hamnen för ett besök på Tullhuset. Lunchen kommer vi äta på Kajplats 9 som ligger precis bredvid och så småningom är det dags att börja dra oss hemåt till Stockholm igen.

Ha en fin söndag!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *