ATT FÅ FLYTTA HEM IGEN…

Posted on

Gissa om jag var glad i måndags mot kvällen när vi fick reda på att vi äntligen kunde få flytta hem igen. Vi har haft det bra på Blique by Nobis men efter två veckor, två personer i ett rum på 26 kvadrat så kände vi att vi var väldigt klara.

Hotellet är modernt, snyggt och fräscht och om jag ska ge mig på ett omdöme så vill jag ge personalen på hotellet massor av cred. Det var gott om dom och alla var otroligt serviceminded; allt ifrån reception och städ till frukost och restaurang. Det som drar ner är att frukosten är lite trist. Pålägg i form av skinka, kalkon och ost var inte alls kul. Äggröran var smaklös och det finns inget extra i form av omelett eller liknande. På helgen finns det pannkakor med sylt och grädde men på vardagar finns det inget på frukosten som barn skulle uppskatta. Det var lite synd. Om man gillar det koreanska köket så blir man inte besviken för det är temat i restaurangen på Blique. Hur som helst så är vi ändå väldigt nöjda med våra två veckor där.

Om det var skönt att kliva in genom den här dörren? Svar JA!

Igår firade vi vår 13:e bröllopsdag! Det blev ett lite annorlunda firande i år. Av förklarliga skäl var vi inte ett dugg sugna på att gå ut och äta på restaurang och dessutom så är jag rätt krasslig fortfarande. Det blev ett lugnt och mysigt firande här hemma istället. Per kom hem med en så vacker bukett blommor. En bukett som påminde om brudbuketten. Det är min Per det… tänker på varje detalj! Jag älskar honom!!!

Lite champagne blev det i alla fall.

Efter fredagens dramatik på jobbet så fick jag en tid på Sophiahemmet i måndags för att kolla upp mitt blodtryck. Det var tyvärr fortfarande för högt så idag fick jag komma tillbaka och plocka upp en blodtrycksmätare som jag nu ska ha på mig i ett dygn sammanlagt. Var 20:e minut mäter den trycket och ni som tagit blodtrycket någon gång vet ju känslan. Om det bara var den och den tryckande känslan så skulle det nog inte vara så knepigt men varje gång som den drar igång så gör den det med ett högt surrande ljud. Oklart varför… Det kommer att bli en utmaning att få någon slags sammanhängande sömn i natt. Och något säger mig att jag kommer att få sova i ett eget rum över natten… EKG är också taget och en herrans massa blodprover. Sen är det bara att vänta på svar. Idag har jag inte alls känt mig pigg men vad som är vad av allergi, förkylning eller något annat är svårt att säga.

Hoppas att ni har en bra vecka trots kylan. Så less på den nu. Så fort man får en liten sneak peak på våren så kommer man ner på jorden igen med ett brak. Snart börjar det väl snöa igen så kallt som det är…

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • E
  april 18, 2024

  Det är ” motorn” som pumpar upp trycket som låter i BT mätaren 😀 hoppas du mår bättre snart!

  • tiname@live.se
   april 25, 2024

   Ja det är motorn.. men jag blev lika rädd varje gång den drog igång 🙂 Tack, jag ska se till att jag blir pigg igen. Kram //Tina

 • Mamma C
  april 18, 2024

  Så skönt att ni fått flyttat hem igen och grattis i efterskott på er bröllopsdag.
  Hoppas du känner dig bättre nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 25, 2024

   Ja verkligen skönt och tack så mycket!!! Kram //Tina

Previous
EN GALEN VECKA OCH DAGS ATT DRA NER PÅ TEMPOT…