Mina dagar

ATT FIRA EN 30-ÅRING PÅ L´AVVENTURA…

Hej hej!
Jag hann tyvärr inte titta in till er igår. Dagen gick i 180 med jobb och förberedelser inför äldsta sonens 30-årsdag och jag fattar ingenting… hur kan det vara så att han redan fyller 30 år? Det måste ju innebära att jag är gammal som gatan. Minns det som igår när han kom till världen. Världens sötaste, finaste bebis. Ett mönsterbarn och tur var det med två skakiga nervösa föräldrar som mest vimsade omkring och försökte få till någon slags struktur på vardagen. Jag fattar inte hur de som får tvillingar, trillingar eller barn med kolik och andra sjukdomar klarar det. Jag tyckte det var väldigt kaosartat där i början minns jag.
Finaste älskade Jacob. Så cool, lugn, klok och fylld av underfundig humor. Med den här killen har jag aldrig tråkigt. Sååå fin!!! Älskar honom till månen och tillbaka!

Vi startade upp firandet på L´Avventura med en rätt tidig middag. Har ni inte varit där och gillar italienskt så tycker jag att ni ska slå till och boka ett bord. Restaurangen startade upp för ungefär ett år sedan och både lokalen, servicen och maten är grym! Vi har varit här ett par gånger nu och är supernöjda. Men var ute i god tid. Det är nästan alltid fullt!

Älskar runda bord…

…och deras tryffelpasta!

Lemon Sorbet cocktail… woooow!

När vi kände oss klara gick vi hem till oss och fortsatte firandet som inte var så sorgligt som det ser ut på den här bilden. En ensam trettioåring med endast mobilen som sällskap i ett tomt kök ha ha… Vi andra hade fullt upp med att fixat till efterfesten under tiden födelsedagsbarnet fick sätta sig ner och svara på alla grattis-sms.
Ännu en härlig kväll med en härlig kille! I helgen blir det fortsatt firande som vi tyvärr inte kan vara med på eftersom vi har en resa att se fram emot. Men jag är övertygad om att han kommer att ha en superhelg!
Nu ska jag förbereda inför morgondagen. Då kommer nämligen tre sköna ladies hem till mig; Helena,  Ulrica och Katarina. Det ska bli så kul att få träffa dem igen!
Ha en fin avslutning på denna torsdag!
KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *