Mina dagar

ATT FIRA EN MAMMA I EFTERSKOTT…

I går kväll firade jag och min syster vår fina mamma på Mors Dag, nåååååågra månader i efterskott. När det var Mors Dag så var vi mitt uppe i studenten av våra döttrar och vi bestämde oss för att skjuta på firandet lite. Det tog sina dryga fem månader men nu slog vi till.
Den här gången blev det franska galetter och en god Côte de Rhone på mysiga Crêperiet som ligger på Wallérs Plats mitt inne i Visby. Mmmmmm… det var så länge sen jag var där och det är ju så ljuvligt gott!
Vilken mysig kväll vi hade tillsammans; med massor av mor-döttrarsnack :-).
Den här veckan har annars varit super-superstressig. Hektiskt som bara den på jobbet men jag börjar skönja ett ljus i tunneln nu och under tiden jag satt och hade det mysigt på Crêperiet i går kväll så blev lill-skrutt i familjen avkastat från sin häst under ridlektionen så det blev en lång kväll för pappa P och Lilly på akuten med en gipsad arm som resultat. En Green stick fraktur… Stackars liten… hon är så tapper… I kväll har vi haft årsmöte med vår samfällighetsförening här hemma hos oss och i morgon kväll är det dags för afterwork med ett skönt gäng tjejkompisar. Gissa om det kommer att bli en lugn lördag och söndag för mig. Jag är lyckligt lottat som har fått en ”det-är-ok-att-lata-sig-gen”. Jag har inga betänkligheter alls över att lata mig en hel helg om jag har haft en hektisk vecka; jag blir inte ett dugg rastlös när jag latar mig och det har nog vid ett flertal tillfällen räddat mig när jag har haft riktigt långa hektiska perioder… precis som nu.
Var rädda om er!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *