ATT TA DAGEN SOM DEN KOMMER…

Idag var det ingen som var sugen på stranden så den här dagen tog vi som den kom. Philippa var uppe med tuppen och tog bussen upp till Bunge för att bo över hos en kompis och vi andra, tja… vi åt frukost framåt lunch och tog sen en tur till Klintehamn. Ett par butiker finns det som vi avverkade sen åt vi en lunch nere vid hamnen på Hamncafét. Stället verkar vara väldigt poppis och ligger väldigt fint precis vid vattnet men jag måste säga att jag har ätit på bättre restauranger i mitt liv.
När vi kom hem cyklade vi ner till Tofta Strand och tog en fika på Trädgårdscafét. En liten oas som ligger precis vid den stora parkeringen men den märker man ingenting av där inne bland alla buskar. Gott hembakat fikabröd fanns det och Lilly som fick nygräddade våfflor med Nutella och smultron var supernöjd! Jag tog en saffranspannkaka med salmbärssylt och grädde. Yummie Yummie!
Ja, det var den här dagen det… och nu har vi hällt upp varsitt glas rosé och njuter här i solen på altanen. Underbara dagar och kvällar!
 KRAM!

P.s… ber om ursäkt för att det blev olika storlek på texten idag. Något gör att det inte går att ändra så det får vara som det är :-).

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
DET BLEV EN DAG PÅ STRANDEN…