AXLAR NER…

Posted on

Även om inte axlarna är ner precis på den här bilden så är det precis vad som händer när jag kommer hem till Gotland och “min” strand. Vi kom fram till Tofta i går framåt midnatt och när vi donat klart här hemma under förmiddagen så gick vi ner till havet. Alltså det är magi… För vissa har skogen något läkande över sig. För mig är det havet som får mig att känna harmoni. Axlarna åker ner en bra bit och lugnet lägger sig över kropp och själ.

Det var så stilla och vackert på Östersjön igår när vi lämnade Nynäshamn.

På vägen ner till havet…

Vi gick längs med stranden bort till Surflogiet som är en sommarkrog.

Men bastun tror jag att man kan hyra året runt.

Sen blev det altanfix… Så mysigt att få öppna upp för säsongen.

Belöningen!

Idag har det varit 18° och strålande sol och vilken kontrast från ett vintrigt Stockholm som vi lämnade igår. Det var svårt att packa den här gången så jag har allt från badkläder till dunkappa med mig hit till ön den här svängen. Helt galet men det kan svänga snabbt så här års.

I morgon ska vi byta till sommardäck; vi har vårt däckhotell här på Gotland. Och så ska vi äntligen få träffa min mamma igen. Sen blir det Valborg, grillpremiär och mys med vänner i veckan. Så skönt att få byta miljö efter allt stök vi haft hemma i Stockholm de senaste veckorna.

Ha en fin uppstart på nya veckan!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Anna i Portugal
  april 30, 2024

  Vilket härligt mottagande med skönt väder & vitsippor. Att starta upp säsongen på sommarstället (som jag tolkar det är) förstår jag också känns fint. Nu ska jag kolla in din blogg lite mer.

  • tiname@live.se
   maj 1, 2024

   Välkommen hit till min blogg! Verkligen underbart att våren äntligen kom till Sverige. Ja, vi har ett fritidshus på Gotland och spenderar mycket tid här året runt. Kram //Tina

Previous
EN TRIPP TILL GÖTEBORG…