Mina dagar

BRÖLLOPSPRESENT FRÅN VÅRA KOLLEGOR…

Så var det då dags att öppna årets present från våra kollegor. Som bröllopspresent fick vi sex flaskor som vi skall öppna en i taget på varje bröllopsdag i sex år och i år var det vår femte flasköppning. Grymt bra idé som vi uppskattar så mycket.
Den här gången var det en Serralunga d Álba 2006 från Barolo. Jag tror att den kommer att smaka fantastiskt!

Gårdagens firande var så mysigt. Finfrukost med flaggan på bordet och sen en lugn och skön dag. Kl. 18.00 blev jag serverad bubbel och en timme senare blev vi upphämtade av en taxi som tog oss till Frida på Lindgården där vi blev kungligt serverade det ena godare än det andra. Först ett glas champagne med gott om bubblor i. Den första gotländska sparrisen för i år hade anlänt från Stenhuse så valet av förrätt var inte så komplicerat. Till det valde Frida ut en perfekt Riesling. Varmrätt är alltid ett svårt val men det fick bli Lindgårdens klassiska plankstek. Jag säger bara det köttet… det smälte i munnen. Till det ett franskt kraftigt rött vin. Så gott… hon är duktig på att få ihop mat och dryck den där Frida…
Avrundade middagen med husets tryfflar och sen var det två stycken som stapplade ut från restaurangen mer än mätta. Herrejösses vilken middag!
Idag blev det en skön sovmorgon och det finns inga speciella planer för dagen så vi tar den som den kommer. Skönt!
Ha en underbar söndag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *