BUBBEL OCH BABBEL MED SKÖNA BÖNOR…

Långfredagen tillbringade jag tillsammans med dessa sköna tjejer hemma hos Maria här i Tofta. En eftermiddag och kväll med promenad längs med havet, bubbel i dubbel bemärkelse, god mat, massor av skratt och allvar i en salig blandning.
Den största utmaningen var att samla Maria, Malin, Maria och Nina… och Molly för en bild ha ha…
Efter promenaden blev det Moét i glasen…
Och sen bubblade och babblade vi, snön föll lite lätt över oss och vi konstaterade att det här är livsnjuteri på hög nivå!
Bild lånad av Maria Gottfridsson
Efter badet fick vi leta “påskägg” som Maria gömt i trädgården. Vi for omkring som barn och letade och rätt snabbt hade vi hittat våra presenter; en necessär med produkter från Clarins. Så lyxigt och så generöst. Så här glada blev vi över våra presenter.
Bild lånad av Maria Gottfridsson
Kvällen fortsatte med en god middag men som vanligt är jag så ivrig när det kommer mat på bordet så jag glömmer bort att föreviga allt på bild. Det här är en kväll som jag kommer att leva länge på. Fina härliga vänner och så lyxigt att få vara på tjejfest här ute på landet och bara ta den lilla stigen hem när det var dags att runda av. Tar typ en minut…
Tack Maria och tjejerna för en härlig eftermiddag och kväll!
Nu ska vi snart äta påsklunch och sen ska vi åka in till Visby. Jag längtar efter att få gå en sväng på stan. Inte för att jag behöver köpa något men jag fick en akut längtan efter att bara få strosa runt lite på Adelsgatan och titta in i favoritbutikerna.
Härligt att vara påskledig!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NU FIRAR VI PÅSK…