BYE BYE HAMBURG…

Jösses vad fort det går när man har roligt! Dagarna har bara försvunnit. Igår, lördag, var vi en sväng till Bergedorf; en liten idyllisk ort med små butiker och en liten marknadsgata där det såldes lite av varje. Sååå fint med alla färgglada höstsaker!
Men se här vad vi hittade i den lokala livsmedelsbutiken. Pågen har hittat hit :-).
Under de här dagarna/kvällarna så har vi ätit så gott, bland annat Sushi som vi fick hemkört till dörren; bara en sådan sak! Barnen testade friskt vilket var riktigt roligt.
Till efterrätt gjorde barnen sockervadd :-).
Sista kvällen blev det grillning och vilket utbud av kött, korv och annat gott det fanns i livsmedelsbutiken; det är sällan man springer på något liknande här hemma. Det fanns ju hur mycket som helst att välja på.
I morse klev vi upp sjuuuuukt tidigt! Kl 05.00 rullade vi iväg från Hamburg och vid 06.45 satt vi på en av dessa färjor från Puttgarden till Rödby. De ser ju för roliga ut de här färjorna, med en för i varje ände men snabbt går det vid av och påkörning; där har Destination Gotland lite att jobba med…
Bilresan hem gick jättebra och trots att det blev många timmar i bil så känns det väldigt skönt att ta hela sträckan på en gång och få komma hem samma dag. Det blev därför en sen, snabblagad middag här hemma i kväll; rostade rotfrukter marinerade i olja, salt peppar och spiskummin. Till det kyckling som marinerats i Sweet chilisås och som också rostats en stund tillsammans med rotfrukterna samt lite ruccola och en god sås på creme fraice och kryddor.
Nu stupar vi säng efter en låååång dag! 1000 TACK familjen Beckmann för härliga dagar i Tyskland!
Zzzzzzzzzzz
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
HÄLSNING FRÅN HAMBURG…