COFFEE TABLE BOOKS…

En ny coffee table book har fått flytta in här hemma. Fick den i julklapp av P och den har funnits på önskelistan länge. Blev så glad och nu har den funnit sin plats här hemma, i gott sällskap med bland andra Chanel och Kända, Okända & Ökända Gotlänningar. Förutom att dessa böcker är härliga att titta i så är de också så vackra, eller hur?
Idag har det varit en lugn och skön dag. Sov länge… vissa var ju uppe och såg hockey inatt. Inte jag dock. Skulle aldrig kunna hålla nog vaken så dags. Men jag kan sova länge på morgonen ändå; inga konstigheter. En sväng på stan har det blivit, för att fixa några ärenden och nu hänger jag här hemma i soffan med en kopp the och ett gäng magasin. Njuter av känslan av att vara mellan två jobb. Inga förpliktelser varken bakom eller framåt; inte några som man vet om i alla fall. Senast jag var i den situationen så blev jag ju sjuk så det blev inte mycket av att njuta av ledigheten då men nu hoppas jag att jag ska hålla mig på benen. En härlig kväll på Surfers igår och nu trollade P fram en champagne och läckerheter från Melanders. Sen gick visst inte all oxfilé åt i nyår så vi fortsätter att fira på med lyxiga middagar den här helgen. 
Ha en fortsatt fin trettondag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
BLIVIT FIRAD MED BLOMMOR…