Mode

DAGS ATT LÄGGA UNDAN VINTERKLÄDERNA NU… ELLER…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Bubbleroom, Ellos och KappAhl.

Nu har vi landat in här hemma igen, packat upp och tvättat upp alla skidkläder och underställ som luktat allt annat än gott efter en vecka i skidbackarna. Det är dags att ta sig an vardagen igen och det var lite trögt i morse måste jag erkänna

Nu är det dags att byta ut vinterkläderna mot lite mer våriga kläder, tänkte jag… tills jag fick syn på väderprognosen. Allvarligt talat, vad är det för vår vi har? Det ska ju toksnöa i veckan som kommer. Jag trodde att vi var färdiga med det nu när vi lämnat fjällen. Men det brukar ju skifta rätt snabbt så det är lika bra att tänka lite nytt vad gäller garderoben ändå.

Jag älskar Ida Sjöstedts kläder och denna transparenta topp som kostar en slant är ju bland det finaste som finns i mina ögon. Nu brukar jag inte bara ha en BH under; jag brukar ha ett linne eller en långärmad vit topp under men det är ju en smaksak vad man gillar. HÄR hittar ni den. Bara ett fåtal kvar… Vida ljusa byxor står också på min önskelista. HÄR hittar ni dem… eller dom som man faktiskt får skriva nuförtiden.

Den HÄR snygga skjortjackan är en favorit och klänningen också. Den hittar ni HÄR.

Om några veckor så åker vi på solsemester och inför den har jag spanat in den HÄR som har ett galet bra pris. Den HÄR kaftanen är också så snygg.

Den här fina långskjortan finns HÄR och kjolen hittade jag HÄR.

Jag känner mig redo för att plocka undan vinterkläderna nu men det är ju alltid en utmaning att klä sig så här i mellanperioden tycker jag. Kallt på morgnarna och varmt på dagarna men det är en viss tjusning med det också. Årstiderna liksom…

Idag har jag fått en tid för operation. I början på nästa vecka är det dags och jag är så nervös så jag smäller av. Jag ska försöka hålla mig cool och tänka att det finns 1000 gånger värre saker man kan behöva gå igenom men jag faller igenom ändå med jämna mellanrum. Jag tillåter mig att göra det. Det är ok att känna så trots att andra har det värre. Det här är min verklighet just nu…

Nya tag i morgon!

KRAM!

4 kommentarer

 • mamma C

  Kommer ihåg när man bodde i Sverige och den här perioden kom. Är det vinter eller vår????
  Men nu har jag sett och hört att det är vinter hos er.
  Hoppas det ändrar på sig till Påsk när vi åker till Sverige.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Ja, den här vintern verkar aldrig vilja ta slut. Helt galet. Jag håller tummarna för att ni får en fin påsk när ni kommer hit för ni har väl också haft ett rätt risigt väder de senaste veckorna. Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *