Allmänt

DAGS FÖR ANSIKTSBEHANDLING NR 3…

Hej Hej!

Jag skrev för några veckor sedan att jag varit på en ansiktsbehandling som jag skulle berätta mer om. Egentligen är det inte en behandling utan en serie om tre. Jag har inte varit så jätteduktig på att gå på ansiktsbehandlingar under åren. Det har blivit lite hit och dit när andan fallit på men jag börjar märka att huden åldras, rynkorna blir fler och att den blir mer torr så jag gjorde slag i saken och bokade in en Dermapenbehandling. Den första gjorde jag i november, den andra i december och nu den tredje och sista nu i slutet på januari.

En Dermapenbehandling börjar med rengöring av ansiktet och i steg två en nålbehandling som stimulerar produktionen av collagen i huden. Just det momentet tar ca 5 minuter och det kan kännas lite. Jag tycker inte att det gör ont direkt men det går snabbt så det kan man stå ut med. Därefter får man en mask med näringsrika preparat och sen kan man ligga där och bara ha det gött. Lite skalpmassage kan man också få om man vill. Efter en timme är det klart. Röd och mosig blir man men det lägger sig till dagen därpå. Huden kan kännas rätt torr några dagar men huden jobbar på med att producera collagen lång tid efter sista behandlingen.

Nu är det bara att vänta och se om jag kommer att märka att det har hänt något. Den här behandlingen är skonsam och det är ju inte en behandling som tar bort några rynkor; då får man ta till det tyngre artilleriet men den förfinar linjer och ska ge ett glow. Spännande!

Nu känns det väldigt skönt med helg. En intensiv jobbvecka är stängd och vi går in i ledighetsmood ett par dagar. I morgon fyller vår älskade största kille Jacob år så något slags firande den närmaste tiden måste vi få till. Kanske en utflykt nu nu när vi har bilen här. Vi får se…

Ha en fin fredagskväll!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *