DET BLEV EN BLOGGPAUS…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Lindex, Marville Road och Bubbleroom.

Hello!

Det blev en liten paus från bloggandet i helgen. I fredags var jag verkligen så ur form. Allergin tog överhanden och jag var helt sänkt. Allting har ju exploderat i värmen nu och det känns! Jag blir lika överrumplad varje år av att jag brukar få någon eller några dagar där allergin tar över fullkomligt. Som tur var kändes det bättre redan igår och då var det full fart hela dagen. Vi hade lovat Johannes att vi skulle åka och köpa grejer till hans balkong så det blev besök på IKEA, Plantagen och en sväng till återvinningen med en massa skräp. Bil lånade vi av Jacob och Linda.

Kvällen avrundade vi med en middag här hemma hos oss så det blev tyvärr inte en minut över till något bloggande.

Idag är det Mors Dag och jag får fira min fina mamma när jag kommer ner till Gotland nästa gång. Men jag blev firad med en lunch på Tranan vid Odenplan idag. Ett av våra favorithak. En klassisk restaurang som serverar mat i världsklass. Missa inte om ni är på Odenplan.

Råraka med sikrom blev det idag. Mitt bästa!!!

Och han då… min fina man som är så värdefull för mig!

Toppen som jag trivs så bra i är slut i lager i den här färgen men det finns några få exemplar kvar i vitt HÄR. Jag har storlek M och jag är inte direkt pinnsmal. En annan variant finns HÄR. HÄR hittar ni flera olika toppar i samma stil och med kort, lång eller utan ärm. Min kjol har hängt med i ett par år nu men ni hittar en liknande HÄR.

Ja nu har den här helgen susat förbi och en ny vecka är på ingång. Hemmajobb och en dag med strålande sol väntar i morgon. Underbart ju!

Ha nu en riktigt fin avslutning på den här dagen så hörs vi snart igen.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Maria Wiker
  juni 1, 2020

  Så fin outfit och en mysig Mors dag!
  Här blir det också bloggpauser då och då. Gör ju inget när man inte tjänar något på sin blogg och “behöver” synas varje dag, tänker jag.
  Läste ditt förra inlägg där du skriver att era resor till Gotland, faller in under “nödvändig resa”. Inget jag ifrågasätter på något sätt och vis, men jag undrar var man hittar information vilka resor som är “nödvändiga” och därmed räknas som okej? Jag har försökt googla fram något konkret, men hittar inget där det står något om att resor som inte är ren turist eller besöksresa räknas som nödvändig. Skulle gärna vilja läsa den texten och kanske få veta vad som menas med “besöksresa”. Här väntar vi såklart med spänning på nya besked igen eftersom det inte kom några i fredags…
  Kram och ha en fin start på n ya veckan!
  /Maria

  • tiname@live.se
   juni 1, 2020

   Tack snälla du! Ja ibland blir det paus i bloggandet men oftast så tycker jag att det är så roligt att blogga så jag tittar in av bara farten. Vad gäller nödvändig resa så finns det ingen detaljerad information om det. Det enda som finns i skrift är att man inte ska genomföra turist- och besöksresor just nu men sen är det upp till var och en att bedöma vad som är en nödvändig resa. Det finns inget beskrivet vad en besöksresa är men jag har tolkat det som att man reser någonstans för att besöka familj, vänner och bekanta. Rätt eller fel… jag vet inte. Vad gäller våra resor ner till Gotland så har vi bedömt att det är nödvändiga resor (nu har vi bara gjort en under våren men vi kommer snart att åka ner igen) eftersom jag har delar av mitt jobb där och Per har sina barn (inte vuxna barn) boende på ön som han pendlar till regelbundet. Vi har också hus där som vi har en del problem med och ett hus är en för stor investering för att vi bara ska lämna det vind för våg. Vi är vuxna ansvarstagande människor som tar det här på största allvar och vi har bedömt riskerna mot varandra och fattat beslut utifrån det. Det är alltså upp till var och en att bedöma vad som är nödvändigt eller inte även om många i sociala medier tar på sig rollen att definiera vad som är en nödvändig resa. Man kan ju bara själv bedöma vad som är en nödvändig resa och det kan ju också finnas skäl till en resa som man inte vill prata om. Det får folk för tusan ha respekt för, eller hur? Nu håller vi tummarna för positiva besked så att alla vi som behöver resa kan få göra det utan att bli påhoppade, både personligen och på sociala medier (som jag vet att du blev). Ha det fint Maria! Kram //Tina

 • Ulrica
  juni 1, 2020

  Så underbara härliga bilder du bjuder på :). Fina ni, båda två!!
  Jag hoppas att du snart blir fri från allergi-tröttheten!
  Stor KRAM

  • tiname@live.se
   juni 1, 2020

   Åhhh tack snälla du <3. Ja suck, det är allt lite segt men ändå bättre idag. Kramar tillbaka till dig vännen! Kram //Tina

Previous
FYND PÅ HÄSTNÄS OUTLET OCH SPÄND PÅ BESKED OM RESORNA…