DET BLEV EN LITEN PAUS OCH BILEN HAR FÅTT ETT NYTT HEM…

Posted on

Ja det blev visst en liten bloggpaus här på några dagar. Jag blev lite risig i måndags och har varit lite svajig i veckan. Som tur är verkar jag inte ha smittat någon annan vilket hade varit väldigt trist nu när min mamma varit här på besök och Per som ska springa Marathon i helgen. Men nu är verkar ordningen vara återställd.

Mamma har umgåtts med barnbarn och barnbarnsbarn fram till och med i kväll när Jacob skjutsade henne till Bromma för en flygtur hem till Visby. De har varit på Junibacken och lillpojken och det lilla flickebarnet har hämtats på förskolan. Det har lunchats på stan, fikats, ätits middagar och druckits öl i Vasaparken. Hon var sååå nöjd och glad över sin lilla Stockholmstripp.

Vi är också nöjda för ikväll har vår bil fått bytt garage igen. Den har ju stått på Brommaplan sedan i vintras men nu fick vi besked om att vi fått plats i parkeringsgaraget Riddarsporren som ligger intill Odenplan. Det tar bara några minuter att gå dit men det är betydligt dyrare så klart. Vi får se om vi tycker att det är värt pengarna för vi har egentligen varit rätt nöjda med Brommaplan trots att det har krävts en liten tur med tunnelbanan.

Dags att runda av den här dagen. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • mamma C
  juni 2, 2022

  Vilka mysiga dagar din mamma haft hos er.
  Förstår att det blir bra mycket dyrare ju närmare city du kommer med bilen.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 2, 2022

   Ja hon var så nöjd. Och vi också <3. Ha en fin avslutning på veckan! Kram //Tina

Previous
MORS DAG 2022…