Allmänt

DET BLEV ETT PAR MIL IDAG…

Hej och grattis till Sverige och oss idag!

Har ni firat något idag? Vi har faktiskt inte gjort det. Det har liksom aldrig blivit av att vi firat nationaldagen på något särskilt sätt så vi har inte skapat oss några traditioner alls. Jag tänker varje år att det vore mysigt att göra det men så rinner det ut i sanden. Likaså i år…

Vi körde lite träning istället. Per skjutsade in mig till Visby och släppte av mig på rastplatsen vid Södra Hällarna. Under tiden han tog en runda i P18-spåret så cyklade jag hem till Tofta. En sträcka på 18 km upptäckte jag idag så jag fick ta en extra sväng när jag kom hem för att komma upp i två mil som var målet för dagen.

Alltså vem kunde ana att jag skulle börja cykla? Om någon sagt till mig för några månader sedan att jag till sommaren skulle cykla från Visby till Tofta så skulle jag ha gapskrattat… och alla andra också. Jag som hatar att cykla och som hittills i livet bara har cyklat när jag absolut måste. Men ibland händer det oväntade. Nu kommer det inte att bli några längre sträckor än så här med just den här cykeln för då måste jag nog skaffa mig en racer men jag vill ju kunna växla mellan skog, grus- och landsväg så den här cykeln är perfekt för mig.

Mitt mål är ju inte att cykla Vätternrundan direkt utan mer att hitta en alternativ motionsform eftersom det inte funkar att gå powerwalks så ofta just nu. Och jag är hyfsat nöjd med det här alternativet faktiskt.

Nu väntar en ny vecka. För mig väntar både läkarbesök- och tandläkarbesök. Trista saker. Ska berätta mer i veckan.

Ha en fin avslutning på den här helgen!

KRAM!

3 Comments

 • Mamma C

  Så härligt att du så smått börjar gilla och komma igång med cyklingen. Säger en som älskar att cykla och bara tagit fram cykeln högst 4 gånger sedan vi flyttade till Spanien 😏🙄😁.
  Ha en ny bra vecka.
  Kram Carin

 • Ulrica

  Heja dig!!
  Jag är ju ingen cykelälskare alls men sen jag fick min elcykel så cyklar jag mer än någonsin – och nu har jag börjat att stänga av elen mer och mer och kör helt utan el för att använda den även för riktig motion, så det går framåt 🙂 🙂 :).
  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *