Inredning

DET DÄR MED ATT LÄGGA UNDAN GREJER PÅ ETT ”BRA” STÄLLE…

Hej Hej!

Jag hittade dem till slut; fjädrarna som jag köpte i en blomsterhandel inne i city för ett par år sedan. Som vanligt hade jag lagt dem på ett ”bra” ställe så att jag lätt skulle hitta dem igen när jag behövde men vi vet ju hur det är när man lägger undan grejer på ”bra” ställen. Man hittar ju ändå aldrig det man ska ha när man väl behöver det i alla fall.

Nu har vi ju som tur är en begränsad yta att leta på så förr eller senare så vet man att man springer på sina grejer och till slut hittade jag våra fjädrar… i en vas… Inga konstigheter. Klart att man lägger påskfjädrar i en vas…

Annars händer det inte speciellt mycket just nu. Vi jobbar om dagarna och har hittat våra rutiner kring hur vi båda kan jobba här hemifrån. Det är ju inte så att vi har ett par extra kontorsrum här hemma som vi bara kan öppna upp när det behövs så det krävs lite hänsyn om dagarna när vi båda har skypemöten hit och dit. Men det funkar bra.

Nu har jag bara en jobbdag kvar sen ska jag vara ledig på torsdag inför påskhelgen. Det ska bli skönt att få en extra ledig dag att pyssla med lite av varje men det är en annorlunda känsla när man ändå är så mycket hemma. När man är på plats på jobbet och checkar ut för att vara ledig så blir det en annan feeling än när man gör det på hemmaplan. Det är nackdelen med att jobba hemifrån.

Ha en fin tisdagskväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *