DET GÅR FRAMÅT…

Nu är vårt lilla sovrum färdigmålat och idag har golvläggaren varit här och lagt den grå mattan på plats. Vilket lyft det blev! Ett helt nytt rum. I morgon skall garderoberna monteras och sen är det bara det slutliga piffet med kuddar, överkast, sängkappa och lite annat småfix kvar.
Jag ser fram emot i morgon bitti när jag äntligen kan få sätta ner tassarna på den mjuka sköna mattan i stället för på det kalla ekgolvet. Jag ser också fram emot att få lite ordning på mina kläder som tidigare varit placerade på olika ställen i huset. 
Ja då har tre av veckans dagar passerat och i morgon är det redan torsdag. En timmes välbehövlig massage står på schemat tidigt i morgon och mot kvällen en löptur om det inte regnar för mycket. Om jag skriver det här och det inte regnar så kan jag inte slippa undan :-). 
Ha ett bra avslut på denna regniga onsdag.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
BELÖNINGEN…