Mina dagar

DET KUNDE GÅTT GALET…

Fyyyy vilken läskig incident vi råkade ut för i går. Det kunde ha gått riktigt illa… När vi var ute i stugan för någon vecka sen så upptäckte vi att en slang och en säkerhetsventil för vattnet hade gått sönder. Inget akut på något sätt så vi bestämde med rörmokaren att han kunde åka ut och kika på det när han var i krokarna. I går var han det och när han kom ut till stugan så upptäckte han att säkringarna gått och det var iskallt i stugan. Han slog på säkringarna igen och efter en stund märkte han att det luktade bränt. Han lokaliserade det till badrummet där elementet gått sönder och som ni ser på bilderna så var något riktigt läskigt på väg att hända.
Så himla skrämmande men vilken tur att jordfelsbrytaren funkade och att Magnus rörmokare var där ute och snabbt kunde rycka bort elementet från väggen. Tur också att huset inte stått ouppvärmt allt för länge så att alla rör hade frusit för det hade inte heller varit roligt.
Tänk vad lätt hänt det är att saker kan gå galet.  Den här gången gick det bra och det är jag så himla tacksam för.

Här hemma är det annars sjukstuga. Min man har fått en man-cold… ja ni fattar…Vi som var hembjudna till vänner på middag i kväll å allt. Verkligen trist. Det är bland det tråkigaste som finns när man måste lämna återbud i sista minuten. Så nu har ”syster Tina” fullt upp med att fixa medicin, nässkjöljningsapparater, saltlösning och allt annat som kan tänkas behövas vid en man-cold. Nu snackar vi om det tunga artilleriet!
Plikterna kallar!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *