DET REGNAR HÄR I STOCKHOLM IDAG…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Ellos.
Hallå!
Oj vad det regnar här i Stockholm idag. Vi är på väg ut på stan för att göra några nödvändiga inköp och bland annat ska det köpas en helgbukett så det måste bli regnkappa, paraply och hela kitet på. 
För några veckor sedan öppnade Ålstens blommor en liten blomsteraffär på Odengatan precis runt hörnet där vi bor och wooow säger jag… så fina blommor, växter och prylar. Jag är helt blown away av alla färgkombinationer och alla små prylar. Jag kan gå omkring hur länge som helst i den här typen av butiker och bara njuta men den här butiken är så liten så jag skulle i princip få stå stilla och kika runt och då skulle det nog bli obekvämt att stå där en längre stund. Men jag måste gå dit och kika en stund idag i alla fall.
Jag hittade en sån fin balkong- eller trädgårdsdekoration HÄR. Jag tror att det skulle vara superfint att placera den på en äppellåda med fina växter bredvid på vår balkong. Jag ska kolla i den lilla blombutiken om de har några äppellådor till salu.
Vår ljusslinga på balkongen har börjat krångla så vi behöver köpa en ny och HÄR hittade jag en jättefin. Ja, det ska nog bli mysigt där ute på vår balkong till slut.
I övrigt blir det en lugn hemmakväll för oss. Åhhh vad jag gillar det. Äta något gott, ta ett glas rött och det sistnämnda känns extra roligt just nu för Per har vunnit ett gäng viner och också beställt hem flera flaskor så vinkylen är fylld. Det ska bli spännande att testa något nytt.
Och sen är det “Så mycket bättre” som har fått så mycket negativ kritik sedan förra lördagen. Fast jag håller inte med. Jag analyserar det inte så mycket. Jag tycker att det är ett mysigt program med bra artister och härlig musik. Sämre finns det väl att titta på en lördagskväll tänker jag så jag ser fram emot ett par timmar i TV-soffan och nya tolkningar.
Ha en fin lördag och hoppas att det inte regnar lika mycket hos er som det gör hos oss.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  oktober 26, 2019

  Köpte blommor på marknaden idag, men håller med dig att man kan bara gå runt i de små blomsterbutikerna. Det finns mycket förutom blommor i dem.
  Tycker inte heller att det var något fel på programmet förra veckan.
  Ha en fortsatt fin lördagskväll.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 27, 2019

   Ja visst är det härligt! Jag tyckte programmet var bra i går också. Lite lagom mysigt och härlig musik. Jag har inga större krav än så. Ha en fin söndag! Kram //Tina

 • Sabelhagens Olivlund
  oktober 26, 2019

  Åh vilken mysig blomsterbutik! Jättefina bilder.
  Som det regnar, tror inte det varit uppehåll alls idag…
  Undra om jag och min D är dom enda som inte tittar på "Så mycket bättre":). Det blir nog någon film eller serie på Neflix här.
  Ha en fin kväll
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   oktober 27, 2019

   Tack! Det är verkligen en liten pärla. Härligt att ha den runt knuten. Netflix är ju inte så illa det heller :-). Ha en fortsatt fin söndag! Kram //Tina

 • No34
  oktober 27, 2019

  Vilken ljuvlig lite butik, och tack för tips på belysningen.. Kul oxå att läsa lite mer om Dig..👍🍁
  Kraaam Kate

  • tiname@live.se
   oktober 27, 2019

   Ja, visst är den fin! Alltid lite läskigt att öppna upp sig lite mer men ja, det får jag bjuda på :-). Ha en fin söndag! Kram //Tina

Previous
SPÖKEN PÅ BESÖK…