DET TAR SIG…

För någon vecka sen så var den här rabarbern bara en knöl i jorden. Tacksammare växt får man 
verkligen leta efter. 
Vad det här för någonting är något oklart för vi har glömt i vilken ordning vi har sått allt men vi tror att det är morötter. Vi var inne på dill ett tag men det hetaste spåret just nu är som sagt morötter. Vi har ju så klart inte på något sätt markerat vad vi sått för självklart skulle vi komma ihåg det. Ha ha… NOT! Ni som har koll på sådant här skrattar nog lite nu för jag har verkligen ingen koll. Men jag lär mig 🙂
Det här är i alla fall jordgubbar, det har jag koll på!
Och smultron. Inte långt kvar nu.
Det tar sig här också. Idag har jag slipat och P målat tak och väggar så nu är det bara lister som skall upp sen är det dags att piffa Vendelas koja.
Saft och kärleksmums i småtjejernas koja på altanen.
Jag bytte ut saften mot ett grönt Kusmi Tea. Gudomligt gott!
På vägen hem från Tofta började det mulna på och snart kom det en rejäl skur. Eftersåt belönades vi 
med den här!
I kväll blev det en Grekisk pytt till middag. Vi kör tydligen “pytt-tema” den här veckan för i morgon har vi planerat för vanlig klassisk hemlagad Pyttipanna med råstekt färskpotatis, bacon, lök och stekt ägg  :-). Så kan det bli ibland.
Nu skall jag ladda för sista jobbveckan innan vi smygstartar sommaren med en veckas semester. Därefter jobbar vi två och tar sen fyra veckors ledigt till. Skall bli så skönt att få fylla på lite ny energi.
Hoppas att ni har haft en lika skön söndag som jag har haft.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
IDAG HAR VI VARIT PÅ BRÖLLOP…