Mina dagar

DIANA ÄR HÄR HOS OSS NU…

Hallå hallå!
Nu har jag avrundat denna jobb-tisdag och ska snart köra ett skönt Yin Yogapass. Javisst, jag kör fortfarande på. Det är mest skönt men jobbigt ibland också för jag är så vansinnigt stel. Hur kan det ha blivit så…
I går fick i alla fall vår vackra donna Diana som Jenny Lennhammar gjort flyga med hem hit till Stockholm. Hon passar verkligen perfekt in här hemma hos oss men hon kräver sin plats, så vi får se om hon kommer att trivas där på vårt sideboard bredvid Daggvasen. Det visar sig.
Hon är duktig hon, den där Jenny…

I veckan väntar nu en jobbresa till Norrköping och också firande av näst äldsta sonen som fyller år sen är det visst ips vips helg igen. Sista helgen i januari. Januari brukar vara så extremt lång men i år har den bara susat iväg tycker jag. Bra är det för just januari och februari är inte mina favoriter alls. Skönt att snart 50% av mina värsta månader har passerat. 
Ha en fin tisdagskväll alla ni som tittar in!
KRAM!

4 kommentarer

 • Sallys hus

  Hej smulan! Men ååååå viiiiiill haaaaaaaaa…jag älskar den där!!
  btw så älskar jag många sånna där lite småknasiga saker….sånna där som är lite hejsan hopsan och inte så perfekta…. Du får helt enkelt ta med mig till Gotland så jag får köpa en egen…Japp….vi börjar med cava-lunch och sen avancerar vi…;)

  Vilket magiskt paradis ni har och jag förstår hur underbart det måste vara att få gå där längs med havet även en bitigt kall januaridag…
  Å ja snart har hela januari gått….å februari kommer passera på ett ögonblick….
  Stor kram fina du!
  Katarina

  • tiname@live.se

   Men hej söta du!!! Ja, visst är hon fin… blev tok-kär när jag såg henne första gången. Jaaaaa, häng med mig till Gotland så ska jag lära dig allt jag kan eller åtminstone visa dig allt jag kan. Sen jag flyttat därifrån inser jag hur mycket spännande och vackert som finns där. Uppskattar det så mycket mer nu.

   Nu kör vi cava-lunch i steg 1 och det ska bli sååååå mysigt! det kommer bara säga swish så är vi där. Kraaaamar i massor så länge! //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *