Mina dagar

DOFTAR LJUVLIGT…

Det är verkligen en speciell känsla att få plocka ”försommarens” första kvistar av syrener. Även om det fortfarande är lika kallt ute som det brukar vara i april så kan jag ändå få en liten förnimmelse av sommarkänsla när jag blundar, låtsas att det är varmt och njuter av doften. 
För vår del så börjar sommaren nu trots att det är kyligt. I kväll gick första ”flyttlasset” ut hit till landet och från och med nu kommer vi att bo här ute så mycket vi bara kan. Eftersom Vendela tar studenten så kommer vi att mellanlanda inne i Visby vissa kvällar och nätter men i övrigt kommer vi att hänga här ute så mycket vi bara kan.
Så fort vi är klara med allt inne i huset i Visby skall vi ta tag i ”projekt sommarstuga”. I första hand skall den här hörnan få sig ett litet lyft. Nya stolar skall det bli och ut med en del gammalt och in med något nytt. Vi sitter nästan aldrig där, i alla fall inte på sommaren då vi alltid sitter utomhus så det har liksom blivit lite av en försummad hörna. Det kliar i fingrarna…
Nu har min P grillat en massa godsaker till middag så ha en fortsatt fin fredagskväll!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *