Mina dagar

DORSIA…

Det här är Dorsia och här åt vi middag i lördagskväll efter loppet. Ja jösses vilket galet härligt ställe! Nu pratar vi maximalism på hög nivå. Det är färg överallt, den kvinnliga delen av personalen har stora blommor i håret och det är allmänt kitschigt snyggt. Ni ser ju hur det ser ut redan i entrén :-). Inte alls min stil på långa vägar men i det här sammanhanget alldeles underbart. Servicen var perfekt och då menar jag verkligen perfekt. Ibland kan det bli för mycket av det goda men det var exakt avvägt. Och maten var gudomlig. Jag åt vit sparris till förrätt och gös till varmrätt. Mmmm…

 Och ja… jag dricker rött vin även till fisk. Nu har jag försökt så länge att lära mig att dricka vitt vin och det kan funka ibland om jag prickar rätt men kan jag välja så blir det rött och det går alldeles utmärkt även till fisk, trots att det finns de som säger annat.
Jaha, då var veckans första dag snart passerad och efter en intensiv jobbdag tog jag en tur i löpspåret. OMG vad det gick dåligt idag; trots luftrörsvidgande och bra förutsättningar på alla sätt och vis. Jag fick knappt ner någon luft i lungorna och benen kändes som stockar. Morr. Jag som kände att jag var så på gång. Ja ja det är bara att ta nya tag. 
Hoppas att ni har haft en bra måndag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *