Mina dagar

EN AV HÖSTENS MEST POPULÄRA FÄRGER…

Den här färgen på nagellack är tydligen het på både händer och tassar i höst. Någon slags lite mörkare mjuk dov lila. Jag gör ju mina naglar på salong hos superduktiga Kelly på Easy Beauty Nails men till tassarna som jag oftast fixar själv vill jag ju gärna ha samma nyans och det var inte så lätt att hitta. Men den som söker han finner och nu har jag hittat en snarlik nyans på nagellack från Depend. 532 är numret om ni är sugna på lite höstfärg på naglarna.  
Jag som aldrig har velat haft så mycket färg på mina naglar har ju gått banans nu. Testar allt möjligt som jag aldrig skulle drömt om tidigare. Man blir modigare och tar ut svängarna med åren verkar det som.
Det är tur att jag får fly in i flärdens värld ibland för den här veckan har hittills inte varit någon må-bra-vecka. Känner ännu av att det svajar efter yrselattackerna som kom i slutet på förra veckan. Mår lite illa och jag är så trött. Jag fick ett tips på en man som sägs vara Europas bästa specialist på yrselproblematik och vet ni, i morgon förmiddag har jag fått en tid hos honom. Håller tummarna för att han kan hjälpa mig att bli av med det här. Har fått svar på mina röntgenplåtar också och det var ingen förslitning i min höft och det är jag så glad för. Nu blir det att kämpa på med sjukgymnasten på Stockholm Spine Center för att få ordning på både höft och axel.
Idag firar jag och min P förlovningsdag men vi sätter det på hold tills i helgen så att jag förhoppningsvis är på banan lite mer än idag. Man vill ju vara pigg när man ska fira med sin darling, eller hur!
Ha en fin tisdagskväll och hoppas att ni har mysigare väder än vi. Så mörkt, grått och regnigt. Det blir till att kura ihop sig i soffan i kväll igen.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *