Mina dagar

EN BLÖT KVÄLL PÅ STAN…

Hela sommaren har vi pratat om att vi skulle ta bussen in till Visby någon kväll, gå en barrunda och avsluta med en middag på Lindgården men tiden sprang iväg och när vi nu väntade så länge så blev det den blåsigaste och regnigaste av kvällar. Som tur är så har nästan alla barer någon form av tak och infravärme så det gick ingen större nöd på oss trots allt även om vi så klart helst ville att solen skulle vara framme.

Som start blev det ett glas skumpa hos Christoffer på Donners Brasserie

Nästa stopp blev Supper, och deras innergård är ju så himla mysig.

Och till slut landade vi in på Lindgården. Alltså deras mat… jag döööör så gott. Här pratar vi kvalitet rakt igenom; mat, dryck och service. 

Sen blev det Crime time-feeling på riktigt… fullmåne, lite ödsligt och blåstens vinande genom Visbys gränder. Kusligt! Det är ju Crime time-dagar på ön nu så de hade nog beställt fullmåne och läskig stämning. 
Är så glad för att vi fick till en utekväll som avslutning på min semester för nu är den över och just nu är det ju bara vanlig helg. På ett sätt känns det som att det är en evighet sen vi åkte ner hit till Gotland och på ett sätt så känns det som att det har gått så himla fort. En månad har passerat förbi… men vilken månad! I morgon bär det av hem till Stockholm igen.
Det blåser helt galet mycket här på ön idag så att vara på stranden är inte att tänka på. Jag ska passa på att fånga lite sol här på tomten i stället innan vi ska cykla bort en sväng till mina föräldrar i Gnisvärd.
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *