Mina dagar

EN BRA BÖRJAN…

Nu har de äntligen satt igång, golvsnubbarna och i fredags efter jobbet såg det ut så här hemma i allrummet/köket. Slipmaskinerna hade fått jobba lite och golvet blev en nyans ljusare. I kväll när vi var förbi var det första lagret av vit vax på plats och nu kan vi verkligen se hur det kommer att se ut framåt. Det kommer att bli så fint… men undrar hur praktiskt det kommer att bli? Förmodligen inte ett dugg, men vad tusan, ibland får skönhet gå före funktion. Ett lager vax kvar och sen skall det på en topplack. Klart senast onsdag.
Något som inte känns fint är att DHL är på oss som tusan och vill leverera vår nya soffa. Vi har ju verkligen ingenstans att göra av den och det är så typiskt att den skulle komma en hel vecka innan leveransdatum. Vi har förhandlat idag och det får bli en ny förhandling i morgon… suck… Idag träffade jag också på Magnus som skall installera vår kamin och han dyker upp på fredag och kör igång. Spännande vecka minst sagt!

Just nu är det otroligt intensivt på jobbet av olika anledningar och därför har jag bokat en massagetid efter jobbet i morgon för att ta hand om mig själv lite. Åhh vad jag ser fram emot det. Har en axel som krånglar en del efter en skidolycka och när jag kört på lite för hårt så ger den sig till känna direkt. I morgon skall den få sig en duvning. Jag har också varit vid optikern idag och beställt nya glasögon. Misstänkte att den där envisa huvudvärken jag dragits med ett tag inte bara har haft att göra med min axel och mycket riktigt så är det nu dags att kliva över gränsen från terminal- och läsglasögon till progressiva glas som bör bäras mer frekvent. Kommer att kännas ovant men jag har haft det bra som har klarat mig så pass länge ändå. Nu längtar jag efter att de skall bli klara så att jag kan få börja använda dem. Mycket väntan nu…
Något väntar i alla fall på mig och det är min säng. Är dödstrött men jag kan ju inte gå och lägga mig 20.30. Jag får försöka hålla ut lite till…
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *