EN DAG MED MITT CREW…

Jag är så glad för att jag hoppade på tåget att leda det här gänget. Jag har inte ångrat en sekund! De är prestigelösa, kompetenta, engagerade, kreativa och fyllda av humor. Vi har alltid så roligt tillsammans och det var inget undantag i går då jag hade styrt upp en verksamhetsplaneringsdag för att ta ut riktningen för 2024. Vi hängde tillsammans från morgon till kväll och blandade aktiviteter för att boosta varandra med mer hårda värden kring vad vårt fokus ska vara framåt.

Åt en bra lunch i Sky City…

… och mot kvällen när vi kände oss klara så landade vi in på den libanesiska krogen Underbar som ligger i den norra delen av Drottninggatan.

Så mycket god mat med goda röror till. Jag äskar det libanesiska köket. De har också väldigt goda libanesiska viner. På lunchen brukar de servera fantastiskt goda grillspett så när jag och Per jobbar hemma samtidigt så brukar vi ibland gå dit på lunchen.

Ikväll skulle vi egentligen ha varit på bio och sett “The zone of interest” men det var fullsatt så vi får ta det en annan kväll. Lite snopet ändå… men i morgon kommer Vendela och äter middag. Sen är det fredag och helg igen. Hej vad det går…

Ha en fin torsdag när den kommer. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Lena - gott för själen
  februari 22, 2024

  Det är så härligt att ha bra medarbetare! Känslan är att man kan försätta berg när allt funkar toppen och alla presterar på topp. Ni verkar ha haft en givande och trevlig dag och kväll!

  Och vilken snygg rosa kostym! Den ska jag allt kika vidare på.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 25, 2024

   Enig med dig! Vi hade en superbra dag… vi la en grund för att navigera vidare under 2024. Ha en fin söndag. Kram //Tina

 • Mamma C
  februari 22, 2024

  Låter som ett toppengäng som du har. Och en bra dag blev det med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 25, 2024

   Ja det är ett fint gäng och det blev en bra dag! Kram //Tina

Previous
JAG HAR KÖPT EN NY KOSTYM…