Allmänt

EN SKÖN LÖRDAG…

I veckan som gick så visste jag att jag skulle ha fullt upp på jobbet. Två verksamhetsplaneringsdagar som både skulle förberedas och genomföras samt lite annat smått och gott. Men i går eftermiddag var jag i mål och stängde ner den här jobbveckan. Nu ska jag ta det lite lugnare är tanken.

Igår kväll var vi hembjudna till fina vänner på Lidingö och det var så roligt att få umgås med dem och deras vänner igen. Det blev en sen kväll så lite trötta har vi varit idag. Jag känner mig dessutom lite hängig. Lite känningar i halsen… vi får se vad det blir av det.

Men lite luft behövde vi idag så vi tog en sväng via S:t Eriksplan över till Kungsholmen och gjorde lite ärenden. Snett emot Västermalmsgallerian ligger en Coop som är riktigt, riktigt bra så det är värt att gå de extra meterna dit.

Tillbaka till Vasastan så passerade vi portalen till området ”Atlas” där vi för övrigt var och kollade på en lägenhet inför att vi skulle flytta hit till Stockholm. Det är ett mysigt litet område men just den lägenheten vi kollade på var inget för oss.

Tanken var att vi skulle kolla upp vad Camilla Hamid hade att bjuda i sitt café ”Sweets by Camilla” men ni ser ju vilken kö det var där. Vi fick en skymt av henne där inne men vi orkade inte stå i den kön så vi vände och gick hem igen. Kul att det går bra för henne.

Ha en fortsatt fin lördag. Vi hörs!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *