JAG HAR KÖPT EN NY KOSTYM…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex.

Ja jösses vad jag blev kär i den här rosa skapelsen. Jag var tvungen att klicka hem den direkt. Jag brukar annars försöka att utgå ifrån att köpa något först när jag verkligen behöver något till ett speciellt tillfälle men den här har jag ingen plan för. Men de jag umgås med kommer att få se mig i den här flitigt under våren. HÄR hittar ni blazern och HÄR finns byxorna. De finns i massor av olika storlekar vilket jag tycker är så bra gjort!

Det här helgen har gått i lugnets tecken. Per var i Uppsala hos Philippa i lördags. Tanken var att jag skulle hänga på men jag hade ett behov av att ta igen mig lite så jag valde att stanna hemma och bara ta det lugnt. Så det har blivit en hel helg utan några planer. Men ett par promenader har det blivit och ljuset kommer med stormsteg nu. Vi har haft sol här i Stockholm två dagar i rad och fåglarna kvittrar. Jag börjar vädra morgonluft… snart kommer vi att få små smakprov på våren.

I veckan som kommer så väntar en AW och ett biobesök och till helgen en middag hos vänner. Jag kommer även att ha fullt upp på jobbet denna vecka så jag har faktiskt tagit ledigt nästa måndag. Då ska jag pusta ut och hämta andan efter den här intensiva jobbperioden.

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Hannas krypin
  februari 19, 2024

  Men så fin den är! Jag har verkligen inga tillfällen för kostymen så för mig blir det inget köp. Gillar verkligen färgen.

  • tiname@live.se
   februari 21, 2024

   Ja men visst är färgen fin. Älskar den! Kram //Tina

 • Helene
  februari 19, 2024

  Jätte fin förstår att du klickade hem den🩷
  Även användbar var för sig, kavajen till ett par jeans eller byxorna med en vit T-shirt😊
  Nu längtar man efter våren men idag känns den långt bort.
  Ha en fin vecka🌷
  Kram från Helene

  • tiname@live.se
   februari 21, 2024

   Ja den är väldigt användbar. Den är redan en favorit i garderoben trots att jag inte hunnit använda den än :-). Ha en fortsatt fi vecka du med! Kram //Tina

 • Mamma C
  februari 19, 2024

  Den såg mycket fin ut kostymen du klickat hem. Bara att invänta vårvädret så den kan användas.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 21, 2024

   Ja men visste den fin! Vi får se om jag kan hålla mig till våren kommer. Nu förtiden kam man ha vad som året runt känns det som 🙂 Kram /7Tina

Previous
MITT INKÖP PÅ TULLHUSET…