EN DAG PÅ LANDET…

Här har vi firat Sveriges nationaldag; i en solstol på vår altan ute på landet där det alltid är varmt och skönt om solen är framme även om det bara är 16 grader…
Det är en sådan kontrast att få komma ut hit efter en helg i Stockholm. Älskar båda världarna men det är något speciellt med att få höra på småfåglarna så här i försommartid. I dag gick de bananas och jag skulle verkligen vilja kunna fågelspråket för att få höra vad de snackar om. Idag verkade de ha det fantastiskt i alla fall.
I trädgårdslandet händer det minsann grejer trots bristen på kärlek den här våren men gräslöken och jordgubbarna blommar så fint trots allt och rabarbern är större än någonsin. Det här trädgårdslandet är nog snart ett minne blott men för tillfället så sköter det sig själv och det är ju fint :-).
Nu har vi haft en grillkväll med min fina mamma och alldeles strax är den här mysiga helgen slut. Ser fram emot att sommaren närmar sig nu och att det kommer att finnas mer tid för att vara på landet och att få umgås med nära och kära.
Hoppas att ni också haft en fin helg!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
SMAKA PÅ STOCKHOLM…